Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge obuke od strane SGS-a o bezbednosti lanca snabdevanja - sveobuhvatni spektar kurseva o bezbednosti vašeg lanca snabdevanja.

Naši kursevi o bezbednosti lanca snabdevanja pružaju vam razumevanje svrhe i zahteva ISO 28000 u vezi sa vašim sistemima upravljanja bezbednošću lanca snabdevanja (SCSMS). Takođe možemo da vam pomognemo da shvatite principe programa partnerstva carine i trgovine u borbi protiv terorizma (CTPAT) SAD-a.

Naši kursevi obuke o bezbednosti lanca snabdevanja mogu se prilagoditi svakom nivou i sklopu veština - pružajući sve, od osnovne svesti do naprednih proveravačkih veština za one koji osmišljavaju, razvijaju i primenjuju sisteme upravljanja bezbednošću lanca snabdevanja.

Zašto izabrati obuku o bezbednosti lanca snabdevanja od strane SGS-a?

Kao vodeći svetski dobavljač kurseva obuke o bezbednosti lanca snabdevanja nudimo vam obimno iskustvo u sistemima upravljanja bezbednošću lanca snabdevanja i globalnu mrežu kvalifikovanih profesionalaca. Nudimo vam pristup najboljnim globalnim praksama kako bismo vam pomogli da osigurate trajni napredak u svojim SCSMS procesima. Pored toga, kombinacija naših iskustava u učenju i tehnika brzog učenja omogućava vam da ostvarite ciljeve obuke pojedinaca ili svih svojih zaposlenih radnika.

Kontaktirajte nas odmah da saznate više o tome kako naši kursevi o bezbednosti lanca snabdevanja mogu da pomognu vama i vašoj organizaciji.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.