Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Bezbednosne službe i carinska administracija širom sveta sve više imaju potrebu za najefektivnijom službom za skeniranje tovara radi zaštite od prevare i ilegalne trgovine. Mi u SGS-u razumemo potrebu za doslednim i preciznim dizajniranjem i implementacijom vaše službe za obezbeđivanje granica pomoću skenera da bi obezbedili preciznost i maksimalnu efektivnost.

Naše međunarodno znanje i stručnost su vodeći na tržištu skeniranja tovara, od našeg iskustva u izgradnji službe za bezbednost granica do naših veza sa proizvođačima skenera.  

Mi ćemo dizajnirati, implementirati i održavati vašu službu za skeniranje kroz sledeće korake:

  • Ako tražite investitora za projekat sa skenerom, mi vam nudimo fleksibilna rešenja kao deo širokog spektra naše Službe za bezbednost granica. Kao investitori projekta sa skenerom, mi uzimamo u obzir sve finansijske i tehničke rizike kroz šeme finansiranja projekta kao što su BOOT (izgradi, poseduj, radi, prosledi), BOT (izgradi, radi, prosledi) ili ugovori o lizingu.

  • Mi sprovodimo detaljnu studiju izvodljivosti na licu mesta da bismo procenili i ocenili trenutni proces carinjenja na ulaznoj/izlaznoj tački. Potom ćemo proceniti obim saobraćaja i njegov tok kroz određeni vremenski period da bismo ustanovili očekivani rast obima narednih godina. Zonirano/mapirano ispitivanje će nam pokazati implikacije implementacije skenera u oblasti obima rada, uticaja okoline i reorganizacije. Mi potom vršimo potpun pregled luke, carine i procesa skeniranja.

  • Tehnologija za skeniranje se stalno razvija i naše iskustvo na tržištu nam omogućava da vam pomognemo u izboru skenera i komparativnoj studiji. Naše uspostavljene veze sa proizvođačima skenera znače da smo u mogućnosti da vam pomognemo u pregovorima za ugovor o opremi kako bi obezbedili najbolju cenu i opcije za kupovinu po ugovoru, rezervne delove i dostavu.

  • Mi razumemo važnost pravilnog podešavanja vaše lokacije. Mi ćemo vam pomoći u implementaciji vaše lokacije za skener, podešavanju skenera i puštanju u rad, kao i u organizaciji toka saobraćaja u cilju sprečavanja zastoja.

  • Testovi fabričke prihvatljivosti (FAT) i testovi prihvatljivosti na licu mesta (OSAT) štite vaš interes obezbeđujući da su jemstva i garancije koje vam je dao prodavac prave i tačne. Mi ćemo pregledati ove testove da bismo još jednom proverili da sva oprema odgovara vašim potrebama.

  • Mi ćemo vam pomoći u implementaciji organizacije za održavanje skenera da biste ispravno održavali svoju opremu.

  • Naši stručnjaci će vam pomoći u radu sa skenerom.

  • Pronalaženje pravog stručnog osoblja, kao što je analizator slike, zahteva iskusnu procenu. Naš tim će vam pomoći u pisanju opisa posla i potrebnih veština, kao i u upravljanju procesom regrutovanja, od selekcije do intervjua. Obuka vašeg osoblja je esencijalni deo procesa implementacije. Saznajte više o našoj specijalizovanoj obuci za skener.