Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovo održavanje i upravljanje skenerom - maksimalno korišćenje vaše lokacije pomoću operativne podrške i preventivnog održavanja.

Održavanje vaših skenera u radu i servisiranim u potpunosti je od ključnog značaja za osiguranje kritične tačnosti vaše službe za skeniranje. Naše veliko iskustvo u korišćenju skenera na licu mesta nam daje jedinstven uvid koji vam može pomoći da maksimizujete efikasnost i preciznost vaše lokacije.

Naši SGS stručnjaci za skener mogu da vam pomognu u svakodnevnom korišćenju skenera ili mogu da upravljaju skenerom umesto vas. Nudimo operativne usluge uključujući analizu slike, upravljanje tokom dokumentacije, ispitivanje sumnjivih pošiljki i obuku korisnika skenera.

Preventivno održavanje je ključno za uspešno funkcionisanje vašeg mesta skeniranja. Nudimo spektar naprednih usluga održavanja, kao što su:

  • Upravljanje rezervnim delovima: mi nudimo upotrebu našeg SGS softvera za upravljanje rezervnim delovima da bi garantovali automatsku zamenu od strane proizvođača svih rezervnih delova uklonjenih sa lagera na lokaciji.
  • Tim za održavanje na licu mesta: ovaj tim će posedovati neophodne veštine i kvalifikacije za pružanje prilagođenog održavanja i momentalno će reagovati na kvarove uz punu podršku SGS mreže.
  • Stalna podrška preko interneta: naš SGS centar za bazu znanja je dostupan u svako doba, širom sveta i pruža vam informacije od proizvođača u vezi rešavanja problema sa kvarom, kao i naše SGS iskustvo sa kvarovima i procedurama rešavanja problema na jednom mestu. 

Kontaktirajte nas za više informacija o našoj službi za rad i održavanje skenera.