Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge portala za NVO zajednicu – povećajte vidljivost, transparentnost i odgovornost angažovanjem zajednice.

Nevladine organizacije zavise od donacija i resursa javnosti. Nedostatak dostupnih informacija o tome kako doprinose društvu u kombinaciji sa nedostatkom odgovornosti nevladinim organizacijama može da oteža dobijanje poverenja javnosti. Naše usluge za portale zajednice nude nezavisnu proveru kvaliteta za vladine ustanove koje su zadužene za sektor nevladinih organizacija, krovnih organizacija za NVO i veb-lokacije za prikupljanje sredstava. Povećanjem poverenja, naše usluge dovode do snažnijeg angažovanja zajednice i finansijske podrške nevladinim organizacijama.

Zašto treba da izaberete SGS-ove usluge portala zajednice NVO?

Portal zajednice podržan nezavisom garancijom da se pridržvaju doslednih i transparentnih standarda pruža nevladinim organizacijama jednaku mogućnost za privlačenje pažnje i takmičenje za finansiranje. To je jednostavan, bezbedan i privlačan način da donatori pronađu lokalne nevladine organizacije koje žele finansijski da podrže. Donatori su uvereni da se organizacije na platformi pridržavaju rigoroznih principa odgovornosti i transparentnosti. Pošteno i transparentno poređenje nevladinih organizacija donosi preko potrebne resurse lokalnim nevladinim organizacijama istovremeno jačajući reputaciju sektora u celini. 

Mi nudimo:

  • dizajn i razvoj prilagođenog portala zajednice NVO ;
  • prilagođeno povezivanje donatora i lokalnih nevladinih organizacija;
  • dizajn i razvoj odgovarajućih okvira za obezbeđivanje kvaliteta;
  • nagrade za kontinuirano poboljšanje odgovornosti;
  • IT podršku, uključujući podršku sa plaćanjima na mreži;
  • dodatne usluge, uključujući nezavistan nadzor NVO projekata;

obezbeđivanje usluga stručnjaka nevladinim organizacijama.

Kao jedna od vodećih svetskih kompanija za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju, sa decenijama iskustva u radu sa javnim i neprofitnim sektorom, radujemo se podršci nevladinom sektoru koji sve više jača. 

Obratite nam se da biste saznali više.