Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kao lideri u implementaciji programa jednostrukog prozora, SGS je kreirao rešenja za unapređenje i obezbeđivanje trgovinskih transakcija širom sveta.

Rešenja jednostrukog prozora omogućuju zainteresovanim stranama da sarađuju elektronskim putem, podnoseći i distribuirajući dokumenta koja uključuju carinske deklaracije, aplikacije za dozvolu uvoza/izvoza, trgovinske fakture i sertifikate porekla radi ubrzanja i obezbeđivanja lanca nabavke.

Program jednog prozora može značajno da poboljša vaše trgovinske operacije time što eliminiše papirologiju i smanjuje vremenske rokove, održavajući ažurnost informacija na jednom sigurnom mestu radi reference.

Koristeći jedinstveno prilagodljivu TradeNet tehnologiju, naš tim stručnjaka može blisko da radi sa svim zainteresovanim stranama u vašoj mreži da bi indentifikovao i izgradio proces i tok rada i povezao više strana kao što su carina i lučki sistemi, komercijalne banke, osiguravajuće kompanije, trezori i vlasti.

Prilagođavanje rešenja jednog prozora

Mi u SGS-u znamo da je svaka situacija jedinstvena i verujemo da se ključ rešenja jednog prozora nalazi u detaljnoj proceni potreba, finansijskih opcija i strategiji implementacije.

Možemo vam pomoći time što:

  • vršimo celokupnu studiju izvodljivosti;
  • uspostavljamo troškove projekta;
  • obezbeđujemo deo ili čak stoprocentno finansiranje, u zavisnosti od prirode projekta;
  • smišljamo i upravljamo faznom implementacijom programa.

Naše iskustvo je pokazalo da je najbolji put do uspešnog rešenja jednog prozora kroz blisku vezu između javnih i privatnih sektora pomoću javnog privatnog partnerstva (PPP). Gde je to moguće mi takođe podržavamo koncept Izgradi Radi Prosledi (BOOT) programa da bi pomogli našim klijentima da preuzmu i upravljaju svojom sopstvenom mrežom.

Saznajte više o tome kako SGS može da vam pomegne u implementaciji rešenja jednog prozora.