Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Upoznajte se sa kompanijom SGS i steknite poslovno iskustvo iz stvarnog sveta kako biste povećali svoje izglede za razvoj karijere.

Mi nudimo širok spektar programa stažiranja i obuke da bismo vam pomogli u prelasku iz obrazovanja u zaposlenje.

Stažiranja

Diplomci i apsolventi mogu da imaju koristi od prilika za rad uz profesionalce ili nezavisno na izazovnim projektima za postojeće klijente. Ako ste motivisani i imate entuzijazma, ako ste spremni da zasučete rukave i učestvujete u svakodnevnom radu u dinamičnoj kompaniji koja raste, naši položaji za stažiste su na raspolaganju tokom čitave godine i za apsolvente i za diplomce u čitavom spektru industrija.

Programi obuke

Jugoistočna Azija

Program obuke za hemičare
Učesnicima iz regiona Jugoistočne Azije nudimo sveobuhvatan program obuke za hemičare. Ovaj strukturisani program obuke, koji se odvija u Australiji, traje dve godine i sastoji se od šest modula, nakon kojih sledi oko šest nedelja prakse na različitim rudarskim lokacijama.

Polaznici uče o svim aspektima opštih laboratorijskih tehnika, što obuhvata:

 • merenje i pripremu uzoraka;
 • varenje;
 • analizu požara;
 • XRF, ICPOES i ICPMS;
 • kontrolu kvaliteta i osiguranje kvaliteta;
 • klasične hemijske tehnike.

Po završetku ovog kursa, polaznici se vraćaju u svoje matične zemlje kako bi za kompaniju SGS radili na lokalnom nivou.

Tajland

Normalno, SGS na Tajlandu rado prihvata nove diplomce i apsolvente kao pripravnike, posebno u našim odeljenjima za laboratorijske usluge, sertifikaciju sistema i odelenju zaštite životne sredine. Godine 2014, regrutovali smo preko 30 stažista (18 u laboratorijskim uslugama, 10 u uslugama za zaštitu životne sredine, a ostatak u SSC-u) kako bi se pridružili stručnjacima i stekli ključno iskustvo u radu, a u trajanju od osam sedmica tokom aprila i maja.

Singapur

U Singapuru vodimo programe stažiranja od jednog do šest meseci i dostupni su tokom cele godine. Apsolventi koji se pridruže jednom od naših programa stažiranja razviće svoje veštine na radnom mestu, kako profesionalno, tako i lično. Istovremeno, naši programi vam omogućavaju da primenjujete veštine stečene obrazovanjem u praktičnom okruženju. Očekujemo prijave studenata koji se specijalizuju u sledećim oblastima:

 • nauka - hemija, životna sredina, mikrobiologija, farmaceutska, prehrambena industrija itd.;
 • inženjering;
 • pomorstvo;
 • poslovanje;
 • komunikacija i mediji.

Uvek tražimo talentovane pojedince sa željom i entuzijazmom da se pridruže našem timu i uključe se u svakodnevni rad naše dinamične kompanije koja se razvija.

Evropa

Praksa za laboratorijskog tehničara
Ciljajući na srednjoškolce u Velikoj Britaniji, naša Ellesmere Port laboratorija vodi program prakse za laboratorijskog tehničara. Svi učenici idu u koledž jedan dan nedeljno kako bi nastavili svoje formalno obrazovanje. Tokom obuke:

 • Učenici sa GCSE će tokom dvogodišnjeg perioda završiti ONC naučni kurs koji pruža NVQ ;
 • Studenti A nivoa će tokom dvogodišnjeg perioda završiti HNC hemijski kurs koji pruža NVQ ;

po završetku prakse, učesnici će nastaviti da rade lokalno u SGS-u.

Stažiranje ili praksa u kompaniji SGS može da otvori vrata vašeg poslovnog uspeha, zato nam se pridružite.