Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

BUDITE 100% SVOJI. Znatiželjni ste. Želite da učite. Spremni ste da rastete.

Ovde, u SGS-u, možete biti 100% svoji. Mi posedujemo otvorenu kulturu u kojoj vas ohrabrujemo da dostižete najviše standarde, budete strastveni u vezi sa svojim poslom kao i mi, kao i da se svakodnevno razvijate.

Međunarodno angažovanje, vrhunske tehnologije i globalna dostupnost klijentima su neke od prednosti karijere unutar kompanije SGS. Mi verujemo našim zaposlenima i podržavamo ih. Od iste važnosti je i da naši zaposleni mogu da veruju nama da ćemo im obezbediti odgovarajuće resurse i prilike za razvoj veština i ostvarenje punog potencijala.

BUDITE 100% SVOJI

Nekoliko termina rezimiraju SGS-ov način, 100%. Sveukupna strast i posvećenost koje unosimo u naš posao. Preciznost i tačnost koja je u srži našeg poslovanja. Beskompromisno visoki standardi neophodni u našoj delatnosti. Odgovornost koja ide rame uz rame sa vitalnom ulogom na projektima koji se tiču miliona života. Velike razmere naših globalnih operacija. Potreba za apsolutnim poverenjem naših klijenata i potpuna otvorenost u našim timovima. Želja da pokrenemo naše poslovanje napred i da unosimo inovacije. Podrška koju pružamo razvoju naših ljudi. Stručnost i iskustvo koje pružamo kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, potvrdu, ispitivanje i certifikaciju.

Inovativni i preduzetnički

Pridružićete se globalnoj mreži sa jakom posvećenošću svojim ljudima. Nov i hrabar način razmišljanja predstavlja izvor snage našeg poslovanja, zbog čega i ohrabrujemo preduzetnički misaoni sklop među svojim zaposlenima. Puštamo vas da oslobodite svoju kreativnost i da isprobate stvari koje nikad pre nisu rađene.

Ohrabrujemo svakoga da podstiče poslovanje i vrši inovacije, a obećavamo da ćemo uložiti 100% da vam pomognemo da dosegnete svoj puni potencijal. Sa istinski međunarodnim prisustvom, jakim liderstvom i neprevaziđenom reputacijom na tržištu, mi smo 100% posvećeni razvoju naših ljudi.

Pročitajte šta su naši mladi zaposleni rekli o radu u kompaniji SGS.

Ralph Alfred Aguilar
Ralph Alfred Aguilar
Laboratorijski analitičar
Mariana Da Matta
Mariana Da Matta
Izvršni analitičar
Matthew McGarrity
Matthew McGarrity
Tehnički menadžer