Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Naš proces regrutovanja osmišljen je tako da nam omogući da izaberemo kreativne, inovativne ljude koji poseduju strast i potencijal.

Naš izbor vršimo na osnovu kombinacije vaših veština, stručnosti, iskustva i motivacije.

Šta da očekujete tokom procesa regrutovanja

Prva faza: Prilika za zaposlenje i prijava

Identifikujte ulogu koja najbolje odgovara vašim kvalifikacijama i težnjama u pogledu karijere, pa na mreži podnesite svoju radnu biografiju i propratno pismo.

Druga faza: Prvi telefonski razgovor

Ako vaš profil odgovara osobi koju tražimo, kontaktiraće vas jedan od članova tima za regrutovanje. Ako bude potrebno, obavićemo prvi telefonski razgovor sa vama kako bismo saznali više informacija.

Treća faza: Prvi krug razgovora

Ako smatramo da ste potencijalni kandidat za dato radno mesto, pozvaćemo vas na razgovor uživo. Obavljen od strane kolegijuma, uključujući menadžera za zapošljavanje, ovaj razgovor nam pomaže da razumemo vaša interesovanja u pogledu karijere, vaše obrazovanje, veštine, stručnost i iskustvo, kao i razloge koji vas motivišu za profesionalni uspeh.

Četvrta faza: Procene

Moguće je da ćemo od vas zatražiti da učestvujete u psihometrijskoj proceni koja nam omogućava da bolje razumemo vašu motivaciju i način na koji se ponašate na poslu.

Peta faza: Drugi krug razgovora:

Ako uspešno prođete prvi krug, pozvaćemo vas da učestvujete u drugom razgovoru. Ovi razgovori će omogućiti i vama i kompaniji SGS procenu mogućnosti buduće saradnje, kao i da vi dobijete dodatni uvid u to kako izgleda raditi u našoj kompaniji.

Provera referenci

Od osoba koje vas preporučuju zatražićemo odgovore na pitanja o vašem učinku, veštinama i ponašanju na prethodnom radnom mestu.

Odluka o izboru i ponuda

Naš panel za izbor će utvrditi ko je najkvalifikovaniji kandidat za dato radno mesto. Kada vas izaberu za dato radno mesto, predstavnik Odeljenja za ljudske resurse će vam poslati ponudu za zaposlenje i odgovoriće na sva vaša pitanja.

Ako ne budete imali uspeha, nemojte biti obeshrabreni, vaše kvalifikacije mogu odlično odgovarati zahtevima budućih otvorenih radnih mesta, stoga pozivamo sve ranije prijavljene kandidate da često proveravaju naš sajt u potrazi za novim prilikama za karijere.

Poverljivo i nepristrasno

Kada se prijavite za radno mesto u kompaniji SGS, možete biti sigurni da će vaša prijava biti razmotrena na poverljiv i nepristrasan način.

Izaberite lični razvoj i sjajne prilike za karijeru, prijavite se još danas da bi se pridružili kompaniji SGS.