Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pronađite odgovore na često postavljana pitanja o procesu prijave u kompaniji SGS u daljem tekstu:

P: Kako mogu da saznam o trenutno otvorenim radnim mestima u kompaniji SGS?

O:Trenutno otvorena radna mesta u kompaniji SGS su objavljena u jobs.sgs.com.

P: Šta ako nijedno otvoreno radno mesto ne odgovara mojim kriterijumima pretrage?

O:Kreirajte upozorenje kroz agent za pretraživanje i bićete obavešteni svaki put kada neko objavljeno obaveštenje zadovolji vaše kriterijume pretrage. Možete i da pošaljete opštu prijavu preko stranice za karijere.

P: Koliko su sigurne i poverljive informacije koje navedem u okviru procesa prijave preko Interneta?

O:Informacije koje navedete u okviru procesa prijave preko Interneta su sigurne. Od vas će se zatražiti da potpišete Izjavu o privatnosti podataka. Kompanija SGS je posvećena očuvanju 100% poverljivosti podataka u okviru procesa regrutovanja.

P: Šta se dešava kada pošaljem svoju prijavu preko Interneta?

O:Dobićete elektronsku poruku sa obaveštenjem u kojem potvrđujemo prijem vaše prijave.

P: Kako ću znati da li sam pozvan/a na razgovor za izbor užeg kruga kandidata ili ne?

O:Naš tim za regrutovanje će pažljivo pregledati vašu prijavu. Ukoliko vaše kvalifikacije i stručnost odgovaraju zahtevima datog radnog mesta, kontaktiraće vas predstavnik tima za regrutovanje kompanije SGS .

P: Kako da se pripremim za razgovore?

O:Pokušajte da saznate što više možete o datom radnom mestu i o kompaniji SGS, čitanjem o našem poslovanju i kulturi na SGS.com. Pošto mi obavljamo strukturirane razgovore, od kandidata tražimo da nam daju profesionalne primere situacija iz prošlosti. Razmislite o veštinama koje se zahtevaju za dato radno mesto i o svim situacijama iz prošlosti u kojima ste te veštine primenili.

P: Da li ću prolaziti kroz procene?

O:U zavisnosti od nivoa i složenosti datog radnog mesta, moguće je da ćemo od vas zatražiti da učestvujete u kratkom psihometrijskom istraživanju. Takođe možemo tražiti da spoljni konsultanti obave detaljnije procene.

P: Šta se dešava po završetku razgovora?

O:Obavljamo sesije ispitivanja kako bismo procenili koji kandidat najviše odgovara zahtevima datog radnog mesta. Ukoliko vaša prijava bude uspešna, od kompanije SGS ćete dobiti ponudu za zaposlenje.

P: Ako me ne odaberete za određeno radno mesto, mogu li da se prijavim za neko drugo radno mesto?

O:Kandidate biramo na osnovu njihovih veština i zahteva radnog mesta. Ako vas ne odaberemo za određeno radno mesto, to ne znači da vaše veštine ne mogu odgovarati zahtevima nekog drugog radnog mesta. Stoga vas ohrabrujemo da se prijavite za svako radno mesto za koje smatrate da ste kvalifikovani i mi ćemo pažljivo pregledati vašu prijavu.

P: Da li će biti potrebno da nešto uradim od trenutka kada primim ponudu za zaposlenje do mog prvog dana u kompaniji SGS?

O:Pozivamo vas da pregledate svu dokumentaciju koja se odnosi na vašu ponudu i obavite što je moguće veći deo administrativnog procesa. Ohrabrujemo vas da nastavite da učite o kompaniji SGS i ostanete u kontaktu sa nama do vašeg prvog dana na novom radnom mestu.

Dinamična, međunarodna kompanija koja se razvija - karijera sa SGS-om nudi skoro neograničene prilike. Prijavite se danas.