Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Mi verujemo da razvoj karijere predstavlja vezu između uspešnih ljudi i uspešnog poslovanja.

Razvoj posmatramo kao zajedničku posvećenost rastu organizacije i ličnom uspehu. Uspešan razvoj karijere zavisi od vaše posvećenosti, energije i težnje za učenjem i rastom, kao i od mogućnosti za razvoj koje mi nudimo.

Putevi do obuke

Svaki zaposleni u kompaniji SGS se ohrabruje da maksimalno iskoristi internu mobilnost i prilike za saradnju sa kolegama i profesionalnim udruženjima. Prilagođeni planovi razvoja odražavaju važe težnje i naše ulaganje u vašu budućnost.

Upravljanje učinkom i planiranje razvoja

Ključ vašeg razvoja jesu upravljanje učinkom i planiranje razvoja. Naš godišnji pregled vam omogućava da u saradnji sa svojim menadžerom postavite ciljeve koje možete postići i da identifikujete prilike za razvoj svojih veština.

Ovaj proces vam omogućava da osigurate stalnu isporuku i kontinuirano poboljšanje, istovremeno vam pomažući da postignete svoje ciljeve u karijeri. Naša kombinacija uspešnog upravljanja učinkom, izloženosti iskustvima u vašem delokrugu osigurava da pojedinci, timovi, a na kraju i samo poslovanje, znaju šta treba da rade, kako treba to da rade i da preuzmu odgovornost za ono što postižu.

Vaš razvoj karijere sa SGS-om je obezbeđen, prijavite se još danas.