Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Naknada i beneficije

Jak, pouzdan i brz, SGS svojim radnicima može da pruži stabilno okruženje za rast i razvoj, ali šta je sa naknadama i beneficijama?

Naši zaposleni su nagrađeni konkurentnim naknadama, gde god se oni nalazili. Mi nudimo i spektar atraktivnih beneficija koje su konkurentne i odgovarajuće za industriju u kojoj rade, u svim delovima sveta. Naše beneficije odslikavaju kako talente, tako i veštine koje naši zaposleni pružaju u svojim aktivnostima i uslovima na lokalnom tržištu. Tipično, naše beneficije za zaposlene obuhvataju doprinose za penziono i zdravstveno osiguranje.

Plaćanje po učinku

Značajan doprinos koji naši zaposleni pružaju uspehu kompanije SGS priznaju se i nagrađuju kroz varijabilne planove nadoknade zasnovane na učinku.

Fleksibilan rad

Priroda naših aktivnosti nalaže fleksibilnost radnih praksi, od fleksibilnog radnog vremena i rada u smenama do virtuelnog rada, rada u drugom gradu ili drugoj zemlji, kako bi se zadovoljili zahtevi našeg rastućeg globalnog okruženja. Kompanija i zaposleni dele beneficije ovih fleksibilnih radnih aranžmana.

Lični razvoj

Naše međunarodno prisustvo znači da posvećujemo posebnu pažnju razvoju odgovarajućih veština, podsticanju širokog iskustva i odgovarajućih talenata, te obogaćivanju profesionalnog života naših kolega širom sveta. To nam pomaže da dosledno unapređujemo našu inkluzivnu i uzajamnu kulturu, izgrađujući pozitivnu budućnost, kako za kompaniju, tako i za naše zaposlene.

Naša politika zapošljavanja

U kompaniji SGS, poverenje i integritet su osnovne vrednosti koje tražimo da budu primenjene u svim odnosima među zaposlenima. Posvećeni smo zaštiti prava i bezbednih uslova rada za sve naše zaposlene. Da bismo to postigli, sebi postavljamo visoke standarde i nastojimo da premašimo zakonske zahteve. Gde god da poslujemo, vodimo se ovim principima i od naših partnera očekujemo isti nivo posvećenosti ovim vrednostima.