Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kompanija SGS pruža nezavisne usluge širom sveta, koje ostavljaju traga u životima ljudi.

Naši međunarodni stručnjaci pomažu vam da poslujete na efikasniji i održiviji način unapređivanjem procesa, poboljšavanjem kvaliteta i produktivnosti, smanjivanjem rizika, verifikacijom usaglašenosti i povećanjem brzine dospevanja proizvoda na tržište. Naše glavne uslužne aktivnosti pokrivaju sve industrijske sektore i utiču na proizvode i usluge na koje se korisnici širom sveta svakodnevno oslanjaju.

Wind Turbines

Energija

Naše usluge vezane za energiju su usredsređene na dva ključna elementa: ispunjavanje zahteva u industriji obnovljivih izvora energije i tehnologije koje omogućavaju dobijanje i prenos energije iz izvora kao što su vetar, sunce i plima; i modernizaciju konvencionalnih elektrana i novoizgrađenih objekata koji se pridržavaju striktnih propisa. Naša stručnost u ovom sektoru će vas voditi kroz svaki aspekt, obezbeđujući poštovanje propisa, razmatranje bezbednosti u svakoj fazi i ograničavajući uticaj na životnu sredinu.

Pročitajte više

Chemical plant

Hemikalije

Kako upotreba hemikalija u potrošačkim proizvodima i dalje raste, rizici po zdravlje, posebno kod proizvoda za decu, predstavljaju stalnu žižu interesovanja industrije. Pomažemo vam da ublažite svoju zabrinutost nudeći vam spektar laboratorijskih usluga za ispitivanje bezbednosti vaše robe i za pomoć u kontroli upotrebe hemikalija prema postavljenim granicama tolerancije za vašu delatnost.

Pročitajte više

Pipelines in sunset

Industrijska Proizvodnja

Naš međunarodni tim inženjera pomoću kreativnih tehničkih rešenja podržava integritet, bezbednost i pouzdanost vaših aktivnosti, opreme i poslova. Pružamo savete o sprovođenju strategije rasta i najboljoj tržišnoj praksi za industrijsku proizvodnju i trgovinu, sprovodimo ispitivanja i ocene usaglašenosti kako bismo osigurali da procesi i projekti ispunjavaju sve zahteve kvaliteta i učinka i smanjili uticaj industrije na životnu sredinu.

Pročitajte više

Construction detail

Izgradnja

Iza svakog inženjerskog poduhvata, nalaze se ideja, projekat i projekat izgradnje. Nakon što je projekat zamišljen, možemo vam pomoći da planove ostvarite obezbeđujući da procesi teku efikasno, da su gradilišta bezbedna i da se koriste pouzdani materijali.

Pročitajte više

People in station

Javni Sektor

Naš portfolio inovativnih usluga za vlade, međunarodne institucije i partnerske organizacije širom javnog i privatnog sektora pokrivaju mnoštvo rešenja na tehnološkoj osnovi i u oblasti verifikacije. Mi procenjujemo usaglašenost sa normativnim zahtevima, poboljšavamo vladine prihode, potpomažemo trgovinu, podržavamo efikasnost i promovišemo dobro upravljanje uz održivi razvoj.

Pročitajte više

Oil Rig

Nafta i Gas

Naša robustna tehnologija, pristup zasnovan na znanju i posvećenost kvalitetu i bezbednosti omogućavaju nam da pružamo inovativna rešenja za svaki deo industrije nafte i gasa. Naše usluge kroz, kako sektor istražnog ispitivanja i proizvodnje, tako i kod daljih korisnika, obogaćuju svaku fazu lanca vrednosti i utiču na sve, od transportnog goriva i proizvoda za grejanje, do plastike, đubriva i farmaceutskih proizvoda. Naša rastuća globalna mreža kancelarija i laboratorija nudi nezavisnu uslugu koja je usredsređena na pružanje odgovora potrebama klijenta i pružanje konkurentne prednosti.

Pročitajte više

Life Science

Nauke o Živim Sistemima

Naše usluge vezane za nauke o živim sistemima pružaju mogućnosti analitičkog, bioanalitičkog i kliničkog ispitivanja, uz upravljanje procesima, koje omogućavaju farmaceutskim proizvodima da brzo dođu do onih kojima su potrebni uz minimalne troškove i maksimalnu bezbednost. Sarađujemo sa farmaceutskom, biofarmaceutskom i biotehnološkom industrijom, kao i industrijom medicinskih uređaja i industrijom povezanom sa zdravstvom kako bismo obezbedili širok spektar usluga od suštinskog značaja.

Pročitajte više

Aerial view of river

Održivost

Mi pomažemo organizacijama da osiguraju da one i njihovi partneri poseduju efikasne i ostvarive procese i sisteme koji su usaglašeni sa zahtevima zainteresovanih strana vezanih za kvalitet, zdravlje i bezbednost, upravljanje životnom sredinom, korporativnom društvenom odgovornošću i drugim oblastima održivog razvoja.

Pročitajte više

Food

Poljoprivreda i Hrana

Poljoprivredna roba tokom puta od polja do naših trpeza, zahteva pažnju, praćenje i integritet. Pružamo kompletan spektar usluga vezanih za lanac snabdevanja koje smanjuju rizik, obezbeđuju kvalitet i poboljšavaju produktivnost. Pomažemo da se osigura integritet lanca hrane upravljanjem usevima, poboljšanjem razvoja semena, sprovođenjem ispitivanja zemljišta i žetvom, pokretanjem proizvoda kroz globalni lanac snabdevanja i upravljanjem kontrolom trgovine pri uvozu i izvozu.

Pročitajte više

Shopping Mall

Roba Široke Potrošnje i Maloprodaja

Od tekstila do aparata, nameštaja, hrane i elektronike, naš potpun spektar usluga potpomaže kvalitet, usaglašenost i bezbednost potrošačkih proizvoda preko globalnih lanaca snabdevanja. Mi osiguravamo da se ne previdi nijedan bitan detalj na putu vašeg proizvoda, od koncepta do tržišta.

Pročitajte više

Mine

Rudarstvo

Naša stručnost u rudarstvu nas postavlja na sâm vrh industrije. Bez obzira da li vam treba tehnički savet o postupcima proizvodnje čelika, strateško partnerstvo u trgovini ugljem i koksom ili saveti o smanjenju rizika, uvećanju profita ili poboljšanju efikasnosti kod vađenja i ekstrakcije plemenitih ili neplemenitih metala, mi vam rado stojimo na raspolaganju sa međunarodnom uslugom.

Pročitajte više

Highway in the dark

Transport

Osigurajte bezbednost i pouzdanost; ispunite i stroge propise, standarde i zakonodavstvo vezane za transport. Naš širok spektar specijalizovanih transportnih usluga pomaže da bezbednije i efikasnije vodite svoje poslovanje.

Pročitajte više

Cargo and truck at harbour

Trgovina

Upravljanje rizicima u trgovini i finansiranju trgovine je složen proces koji zahteva praktično, objektivno planiranje. Naša globalna mreža stručnjaka sagledava sve aspekte trgovinske aktivnosti da bi procenila povezane rizike, nudeći nepristrasan, objektivan savet i pomoć kako bi vam pomogla da ublažite rizike i umanjite odgovornost radi uspešnih trgovačkih transakcija.

Pročitajte više

People in a glass meeting room

Usluge obuke

Naša rešenja za obuku su razvili stručnjaci iz odgovarajućih oblasti tako da pomognu organizacijama i pojedincima da poboljšaju ličnu kompetentnost i veštine - suštinska sredstva koja omogućavaju održivi razvoj poslovanja i konkurentnu prednost.

Pročitajte više

A man works at height

Zdravlje i Bezbednost

Uz nas je vaša radna sredina najbezbednija moguća zbog pažljivog obavljanja procena rizika i izvršavanja preventivnih mera. Kroz niz međunarodnih standarda, mi obezbeđujemo da organizacije primenjuju efektivne sisteme zaštite zdravlja i bezbednosti na radu radi zaštite svojih zaposlenih, građenja poverenja kod klijenata i poboljšanja vašeg poslovnog ugleda.

Pročitajte više

aerial view on coastline road

Životna Sredina

Da bismo vam pomogli u poboljšanju vaše ekološke reputacije, upravljanju rizikom i povećanju poslovne efikasnosti, naš međunarodni tim stručnjaka nudi savete za sve, od usaglašenosti sa propisima za zaštitu životne sredine do procene vašeg uticaja na životnu sredinu. Nudimo vam podršku najsavremenijim laboratorijskim analizama, savetnicima koji poseduju znanje i sveobuhvatnim spektrom specijalizovanih usluga vezanih za životnu sredinu i klimatske promene.

Pročitajte više