Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Svetski trend rapidnog povećanja interesovanja za podzemno skladištenje gasa (UGS) i izdvajanje ugljenika i skladištenje (CCS) za koje SGS može da vam obezbedi rešenja za sve vaše potenijalne zahteve za skladištenje.

Naš visoko obučen personal ima značajno iskustvo i stručnost u obe oblasti. Oblasti naše stručnosti prevazilaze konvenciionalni pristup inženjeringa podzemlju, bušenju ili kompletiranju. Uz našu pomoć, možete imati prave skladišne objekte za svaki projekat.

Our CCS solutions cover understanding the CO2 capture and treatment processes, the disposal methodologies and short-term and extreme long-term monitoring. Naša CCS rešenja pokrivaju razumevanje izdvajanja CO2 i postupke obrade, metodologije odlaganja i kratkoročno i ekstremno dugoročno kontrolu. Moreover, our Enhanced Oil Recovery (EOR) knowledge related to CO2 injection can be used in order to potentially further optimize the end of field life and make the CCS project more attractive to you. Štaviše, naše znanje o poboljšanoj proizvodnji nafte (EOR) u vezi sa CO2 ubrizgavanjem može da se koristi kako bi se potencijalno dalje optimizovao kraj životnog veka polja i uradio za vas privlačniji CCS projekat.

U UGS-u mi vam pomažemo i kod ispražnjenih polja i kao know how skladištenja u kavernama soli. Naša stručnost za geomehaničke aspekte koji se odnose na bušotinu, celovitost rezervoara i tvrđe stene na mekšoj podlozi, i učinak bušotine i rezervoara omogućaa vam da razvijete ekonomično i efikasno skladištenje prilagođeno vašim specifičnim potrebama.

Kakvi god da su vaši zahtevi za skladištenjem SGS-ovo izuzetno vešto i iskusno osoblje eksploatiše svoju stručnost u svim aspektima skladištenja gasa i ugljenika da biste vi dobili najbolja rešenja. Obratite nam se za više informacija o svim našim UGS i CCS uslugama.