Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Specijalizovane studije obezbeđuju odgovore na specifične probleme u oblastima geofizike, geoogije, petrofizike, rezervoara, bušenja, tehničkog kompletiranja i projektovanja objekta.

Ove studije su normalno deo naše integrisane studije radnog toga, ali mogu biti obezbeđene kao samostalne u svakoj fazi projekta. Ovo bi moglo da bute tokom korišćenja, procene vrednosti, razvoja ili proizvodne faze životnog veka kapitala. SGS-ove specijalizovani timovi za studije mogu da obezbede neophodnu podršku i informacije potrebne za vas za preuzimanje i uspešan razvoj vaših resursa tečnih naftnih goriva.

Naš spektar usluga izrade specijalnih studija pokriva sve tehničke aspekte koji vam mogu trebati, od vrhunske seizmičke obrade i inverzije, do izrade geoloških modela napuklih rezervoara i simulacije strukturnog sastava rezervoara do projektovanja nedovoljno uravnoteženih programa bušenja sa multilateralima u rezervoarima nepristupačnog gasa i na PVT studije. Mi koristimo našu stručnost da bismo vam obezbedili geofizičke usluge, geološke usluge za proizvodnju i rezervoar, petrofizičke usluge i usluge projektovanja rezervoara.

Bez obzira kakvi su vaši zahtevi, naš SGS tim eksperata može da vam obezbedi odgovarajući odgovor na vaše pitanje. Čitajte dalje, ili nam se obratite za više detalja o svim našim uslugama izrade specijalističkih studija i kako one mogu da vam koriste.