Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Mi imamo razvijeno praktično znanje o sedimentarnim bazenima širom sveta i primenjeno znanje o postupcima pronalaženja i ocenjivanja. Mi obezbeđujemo usluge koje se kreću od skrininga jednog bloka i studija izvodljivosti do velikih multiteritorijalnih procena.

Ovo bi moglo da obuhvati potpuno tumačenje seizmičkih podataka, procenu rizika istraživanja na nivou basena, podatke o puštoini, utvrđivanje istražnih radova, deterministične i stohastične volumetrijske proračune, nepouzdanost i osetljivost analize, rangiranje istražnih radova i bloka, i ako je potrebno statičko i dinamičko modeliranje rezervoara, skrining razvoja i procenu tehničkih troškova i ekonomsku analizu.

Naš tim SGS eksperata je potpuno upoznat sa alatima za istraživanje koji nisu patentom zaštićeni i softverom i mogu brzo da utvrde relevantne rizike i mogućnosti za sve sedimentarne bazene koji Vam daju maksimalnu mogućnost uspeha za vaše istraživačke poduhvate. Obratite nam se za detaljnije informacije o svim našim rešenjima vezanim za istraživanje za rezervoara i terena i kako vam ona mogu pomoći.