Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kao odgovor na sve veću potražnju, naftni inženjeri su neprekidno izloženi izazovu da razvijaju nove i poboljšane tehnike i strategije za eksploataciju ugljovodonika.

SGS-ova analitička i konsultantska rešenja za Poboljšanu eksploataciju nafte (EOR) vam omogućava optimalno iskorišćavanje vaše nafte i pored eksploatacije primenom primarnih i sekundarnih metoda.

Mi posedujemo ekspertsko znanje iz sofisticiranih, multidisciplinarnih EOR studija i kroz naše konsultantske usluge mi možemo da Vam pružimo mogućnost sveobuhvatnog razumevanja vašeg rezervoara i da Vam predložimo najbolju metodologiju, prilagođavajući je specifičnim uslovima vašeg rezervoara. Eksperztiza koju Vam mi pružamo i rukovođenje koje Vam mi nudimo mogu da smanje rizike i neizvesnosti kada se obavezujemo za izradu pilot projekata i celovitih projekata za poboljšanu eksploataciju nafte (EOR). Možete da zavisite od SGS-a za najviši nivo iskustva, pouzdane analitičke rezultate i inženjersko konsultantske usluge za sve naše EOR projekte.

Mi koristimo napredno testiranje i inženjering u kombinaciji sa laboratorijskim podacima i studijama na terenu kako bismo razvili sveobuhvatnu analizu vaših EOR operacija. Naše analize nam omogućavaju da usmerimo vaš EOR program i da optimizujemo vađenje nafte. Naše usluge obuhvataju proveru, definisanje, evaluaciju i planiranje za EOR projekte kroz mnoštvo EOR tehnika:

* hemijska EOR;
* termalna EOR;
* ubrizgavanje gasa;
* reciklaža gasa.

Obratite nam se za više detalja o studijama proizvodnje nafte i uslugama inženjeringa.