Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Procenjivanje održivih rezervi tečnog naftnog goriva postaje sve teže. Za manja marginalna polja treba da budete sigurni da imate najbolji plan da optimizujete vaš CAPEX za bušenje.

Nudimo vam sveobuhvatan asortiman bušenja i kompletnog inženjeringa i proučavanje proizvodne tehnologije da bismo vam pomogli da Vaše projekte učinite optimalnim i stvorite vrednost bušenjem bušotina koje odgovaraju svrsi (cilju) u vezi sa podpovršinskim potrebama i površinskim kapacitetom i ograničenjima.

Naši timovi imaju širok spektar iskustva u bušenju i kompletnom inženjeringu projektovanjem složenih bušotina na različitim geografskim lokacijama. Pomažemo Vam u pogledu specifičnih tema kao što je projektovanje kućišta, projektovanje cementa, projektovanje bušenja i završetka fluida, OCTG metalurgija, pomoć za hidraulične frakturne poslove i naprednim geomehaničkim pitanjima. Mi pokrivamo čitav spektar, od osnova projektovanja, do krajnjih programa i predaje bušotine. Naš cilj je da vama pomognemo i podržimo vas tokom celog puta.

Obratite se SGS-u za više informacija o našim studijama bušenja i kompletnog inženjeringa i kako vam one mogu biti od koristi.