Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vam pomaže da donesete informisane odluke o potencijalu vašeg rezervoara, uslugama multidisciplinarno sprovedene procene i razvoja rezervoara kako bi se utvrdili rizici i mogućnosti, da se proceni obim nesigurnosti i ekonomski optimizuje razvoj.

Mi nudimo značajnu stručnost u poljima seizmičkih QC (kontrole kvaliteta) i tumačenja, geoloških procena, kvantitative procene komada karakterizacije rezervoara, proizvodne geologije i izrade statičkog geološkog modela korišćenjem širokog spektra softvera i alata. Dinamička simulacija se posmatra u svom najširem smislu i ne ograničavana 2D ili 3D modelovanje. Umesto toga, različite komplementarne i analitičke metode se koriste da se obezbedi unos podataka u model ili da se proveri kvalitet rezultata modela. U našim studijama integrisanog razvoja mi procenjujemo postojeće ili potencijalne razvoje i preporučujemo strategiju budućeg razvoja.

Sve studije sprovode izuzetno obučeni multidisciplinarni timovi. Svaki je posebno prilagođen da odgovori na najoptimalniji način individualnim ciljevima klijenta i vremenskim rokovima. Obratite nam se za više informacija o našim rešenjima za rezervoare i polja, usluge procene i razvoja.