Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Uzorci predstavljaju presudan deo u procesu odlučivanja.

U SGS-u shvatamo da je pakovanje i distribucija uzoraka važno marketinško sredstvo i da su kvalitet vašeg uzorka, kako je on predstavljen i brzina isporuke često ključni za dobijanje novog posla.

Naše usluge upravljanja uzorcima kombinuju vrhunske tehnologije sa pažnjom koja je posvećena detaljima bez presedana, osiguravajući da se uzorci otpremaju efikasno i u pravo vreme, kako bi vam pomogli da ostavite najbolji prvi utisak na novog i postojećeg klijenta.

Kapaciteti za skladištenje uzoraka

Preko svoje globalne mreže, SGS rukovodi centrima za distribuciju hemijskih uzoraka koji se nalaze na strateškim mestima i manjim pomoćnim postrojenjima . Ovi centri su licencirani za skladištenje kako opasnih, tako i bezopasnih hemijskih materija, uključujući zapaljive, otrovne ili korozivne proizvode i opremljeni su vrhunskim postrojenjima za preradu, pakovanje i označavanje.

Naše usluge uključuju prilagođen sistem upravljanja inventarom, osiguravajući da je inventar uvek maksimalno iskorišćen, što znači da zalihe uzoraka nikad ne ponestanu i da su otpadni uzorci (koje treba ukloniti) minimalizovani na dan isticanja roka upotrebe. Proizvodi mogu da se skladište i pod posebnim uslovima, na primer pod azotom, u okruženju sa kontrolisanom temperaturom, hlađenjem ili zagrevanjem.

Usluge preuzimanja i pakovanja’ uzorka

SGG nudi i usluge ‘preuzimanja i pakovanja’. Uzorci se prikupljaju na lokaciji u prostorijama klijenta i transportuju se do najbliže SGS lokacije gde se zatim pravilno pakuju, dokumentuju i distribuiraju.

Izvršavanje naloga

Naši zaposleni se redovno obučavaju kako bi održali korak sa zakonodavstvom o transportu koje se brzo menja. Oni će obezbediti da sve pošiljke budu upakovane, označene i dokumentovane u skladu sa primenjivim propisima o transportu. Mi vodimo računa da vaši nalozi vezano za uzorke budu glatko izvšeni, a da rokovi budu brzi. Većina uzoraka se otprema u roku od jednog radnog dana. Tokom celog procesa isporuke, podaci o praćenju i detalji o isporuci su dostupni našim klijentima putem inovativne web alatke.

Saznajte kako prebacivanje upravljanja uzorcima na SGS može da zadovolji vaše potrebe vezano za uzorke i da vam obezbedi značajnu uštedu.