Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge analize na licu mesta obezbeđuju mobilne objekte za istražno ispitivanje i proizvodne laboratorije i ispitivanje za projekte proizvodnje nafte i gasa.

Mi obezbeđujemo rutinske i nerutinske analize blagovremeno, na licu mesta, na lokacijama koje vi birate, i omogućavamo vam da važne proizvodne odluke donesete odmah i da vaš profit bude maksimalan.

SGS je posvećen tome da obezbedi podatke visokog kvaliteta putem naših ekspertskih usluga. Oprema i instrumenti koje mi koristimo u našim pokretnim laboratorijama su isti oni koji se mogu naći u većini fiksnih laboratorija. Naše prenosive laboratorije mogu da se koriste na platformama za ispitivanje tokom bušenja, na centralizovanim nekopnenim bazama ili kao samostojeće laboratorije na udaljenim lokacijama.

Sve naše mobilne laboratorije su obrebljene certifikovanim SGS-ovim hemičarima, i možete biti sigurni da ćete dobiti najviši nivo usluge zajedno sa visokim kvalitetom podataka na koje možete da se oslonite. Ne postoji rizik od oštećenja uzorka tokom transporta a ciklus obrade uzorka je brz i efikasan.

Sve naše laboratorije predano rade na vašim projektima, pokušavaju da rade prema vašem rasporedu, na zahtev. Čitajte dalje ili nas pozovite odmah da biste saznali više o uslugama analize na licu mesta.