Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Veliki broj polja nafte i gasa širom sveta sadrži nečistoće koje utičnu na komercijalnu vrednost tog polja.

Mi Vam obezbeđujemo potpun spektar testiranja potrebnog za utvrđivanje nečistoća koje nisu tečno naftno gorivo, praćenje traga jedinjenja i nivoe benzena, etilbenzena, toluena i ksilena (BETX).

SGS se specijalizuje za napredne analitičke mogućnosti da bi osigurao da proizvodnja iz Vašeg polja bude maksimalna, smanjenje potencijala za koroziju i ograničio uticaj prirodno prisutnih gasova staklene bašte. Naše laboratorije kombinuju metode ASTM standarda sa naprednim testiranjem tako da možete biti sigurni da ćete dobiti precizne i reprezentativne rezultate kada obavljanje analitičkih zahteva poveravate SGS-u.

Nečistoće u prirodnim tečnim naftnim gorivima

Napredni analitički instrumenti kao što su FPD GC analiza, spektrometrija mase, XRF, XRD i SEM daju nam alate za utvrđivanje skoro svih prirodno prisutnih nečistoća u tečnim naftnim gorivima i naslagama tečnih naftnih goriva sakupljenim na tom polju. Naše iskustvo u analizi širokog spektra fluida i proizvodnih sistema daje Vama dodatnu korist od stručnih tumačenja i savet iskusnih.

SGS nudi istraživanje specijacija sumpora na licu mesta pomoću GC-FPD i neprestanu kontrolu žive od strane Ser Galahada. Sadržaj ugljen-dioksida i azota u prirodnim tečnim naftnim gorivima, važni za kontrolisanje nivoa emisije gasova staklene bašte i za proces projektovanja opreme, se mere standardnim GPA metodama. BETX nivoi su česta izvor ekološke zabrinutosti i temeljno se regulišu zakonski u vezi sa emisijama iz obrade aminom i radom na dehidraciji. SGS koristi hromatografske metode specifično projektovane da kvantifikuju ove, i druge, aromatične komponente na niskim koncentracijama za proizvodne objekte isirove nafte i prirodnog gasa. Mi takođe obezbeđujemo i obrađene cilindre za uzorke da bi obezbedili najmanji gubitak traga jedinjenju tokom prenosa uzoraka isporučenih našim fiksnim laboratorijama.

Naše usluge obuhvataju:

  • Ispitivanje radona u gasovima i tečnostima tečnih naftnih goriva
  • Kontinualno merenje niskih koncentracija žive
  • Prošireni sastavi prirodnog gasa uključujući H2S, He, Ar, N2, CO2
  • Specijacija traga komponenata sumpora od GC-FPD
  • BETX analiza hromatografijom visoke rezolucije

Obratite nam nas sada za više informacija o tome kako možemo da Vam pomognemo da razumete nečistoće u Vašim tečnim naftnim gorivima.