Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kao odgovor na sve veću potražnju, naftni inženjeri su neprekidno izloženi izazovu da razvijaju nove i poboljšane tehnike i strategije za eksploataciju ugljovodonika.

SGS-ova analitička i konsultantska rešenja za Poboljšanu eksploataciju nafte (EOR) vam omogućava optimalno iskorišćavanje vaše nafte i pored eksploatacije primenom primarnih i sekundarnih metoda.

Mi posedujemo ekspertsko znanje iz sofisticiranih, multidisciplinarnih EOR studija i kroz naše konsultantske usluge mi možemo da Vam pružimo mogućnost sveobuhvatnog razumevanja vašeg rezervoara i da Vam predložimo najbolju metodologiju, prilagođavajući je specifičnim uslovima vašeg rezervoara. Eksperztiza koju Vam mi pružamo i rukovođenje koje Vam mi nudimo mogu da smanje rizike i neizvesnosti kada se obavezujemo za izradu pilot projekata i celovitih projekata za poboljšanu eksploataciju nafte (EOR). Možete da zavisite od SGS-a za najviši nivo iskustva, pouzdane analitičke rezultate i inženjersko konsultantske usluge za sve naše EOR projekte.

SGS radi sa mnoštvom multidisciplinarnih objekata za ispitivanje, jer svaki rezervoar ili EOR projekat ima jedinstvene aspekte. Ekonomiju vašeg rezervoara dovodimo do maksimuma korišćenjem vrhunske laboratorijske opreme i metodologija da biste brzo i efikasno prepoznali sve faze vašeg EOR projekta. Iskusan SGS-ov tim je radio na EOR projektima širom sveta, uključujući Severnu padinu Aljaske, pomeranje gasa na teškim naftnim poljima sa istovremenim merenjima taloženja asfaltena u Venecueli, sekvestriranje CO2 u Argentini, rastvorljivost / bubrenje sa istovremenim taloženjem asfaltena u Alžiru i studije služene trofazne rastvorljivosti CO2 u jugozapadnom delu Sjedinjenih Država. Naše EOR studije obuhvataju sledeće:

* hemijska EOR(cEOR) i optimizacija;
* studije višefazne rastvorljivosti ili bubrenja;
* studije mešanja u tankoj cevi i premeštanja nepomešanih delova;
* studije višekontaktnog pomeranja napred-nazad;
* studije ponovnog isparavanja gasova.
* prilagođene studije (npr. asfalten + EOR).

Obratite nam se odmah za više informacija o tome kako SGS može da obezbedi analitička rešenja za vaš EOR projekat.