Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kako industrija u proizvodnju ubacuje sve širi spektar sirove nafte, SGS pruža analitičke podatke koji su vam potrebni kako biste maksimalno iskoristili nove prilike.

Naša procena ispitivanja sirove nafte vam pomaže da ulje efikasnije ponudite na tržištu, kao i da olakšate identifikaciju potencijalnih partnera u lancu vrednosti.  

Prednosti ispitivanja sirove nafte

Kao vodeći u industriji ispitivanja nafte, mi shvatamo da je snabdevanje određene rafinerije odgovarajućom sirovom naftom od presudne važnosti za sprečavanje problema u vezi sa prinosima, kvalitetom i proizvodnjom. Analiza sirove nafte od strane SGS-a vam pomaže da osigurate da je vaša sirova nafta kompatibilna sa obradom u ciljnoj rafineriji. Analiza će potvrditi i da će krajnji proizvod biti isporučen na vreme, da će biti očekivanog kvaliteta i bez prekida u snabdevanju.

Naša fleksibilna rešenja ispitivanja vam omogućavaju da pokažete svoju posvećenost snabdevanju podataka o sirovoj nafti koji ispunjavaju precizne standarde neophodne za obradu. Potpuna karakterizacija vaše sirove nafte ne samo da olakšava posao ekipi iz rafinerije već planere poslovanja stavlja u najbolji mogući položaj za uvećanje profita.

Procena sirove nafte od strane SGS-a

Upotrebom mnoštva standardnih i inovativnih postupaka, SGS-ove laboratorije za ispitivanje sirove nafte obezbeđuju molekularnu i hemijsku karakterizaciju sirove nafte. Informacije se generišu na opsegu raspodele ključanja i na svakom zahtevanom deliću unutar opsega korišćenjem mnoštva postupaka fizičkog testiranja. Mi kao deo normalne analize opštih svojstava sirove nafte merimo sadržaj sumpora, sadržaj azota, viskozitet, svojstva na hladnom i sadržaj metala. Mi analizirano i sporedni gas kod sirove nafte i obezbeđujemo vam potpunu analizu ugljovodonika uključujući ključne podatke o zdravlju i bezbednosti, kao što su sadržaj vodonik-sulfida i prisustvo bilo koje vrste žive.

Zbog čega SGS?

SGS je afirmisan vodeći dobavljač usluga uzorkovanja, merenja, analize i sertifikacije za delatnosti koje obrađuju velike zapremine tečnosti. Naša jedinstvena mešavina domaćeg znanja i globalne pameti je bez presedana u industriji, pomažući nam da poboljšamo efikasnost, smanjimo rizik i pružimo vam konkurentnu prednost.

Saznajte više o SGS-ovim uslugama ispitivanja sirove nafte.