Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Mi sprovodimo analizu uzoraka rezervoara fluda u stacioniranim laboratorijama, korišćenjem najnovije i najmodernije opreme i tehnologija koje postoje za tu industriju.

We operate more than 650 laboratories worldwide, each of which is staffed by highly trained and experienced personnel operating under strict safety and quality control guidelines. Mi raspolažemo sa više od 650 laboratorija širom sveta, od kojih je svaka opremljena visoko obučenim i iskusnim osobljem koje radi prema striktnim pravilima sigurnosti i kontrole kvaliteta.

Naše usluge u stacioniranim laboratorijama mogu da obezbede nenadmašne, sveobuhvatne, kavlitetne analitičke studije o bilo kojoj vrsti rezervoara fluida, koji obuhvata ne samo rutinsku i naprednu PVT analizu, već takođe i veliki broj drugih analitičkih zahteva. Kada proizvodni projekat uđe u rad, uloga fiksne laboratorije je često ključna za obezbeđivanje kontinuiteta bezbednih operacija i ekološku usklađenost, kao i certifikovanje da sastav ugljovodonika jeste na prodaju i prenos starateljstva.

Naše usluge u stacioniranim laboratorijama omgućavaju Vam da donesete informisane odluke tokom celog proizvodnog procesa, što znači da možete da, što znači da možete da optimizujete vaš rad kako biste imali maksimalne proizvodne profite. Pročitajte u nastavku ili nam se obratite da saznate o specifičnim uslugama stacionirane laboratorije koje nudimo.