Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS nudi spektar usluga fiksnih laboratorija i usluga analize na licu mesta pokrivajući sve vaše potrebe za analizu fluida rezervoara i proizvodnje.

Mi koristimo najsavremeniju opremu i tehnologiju koje postoje i naš tim stručnjaka se stara o tome da vi dobijete najkvalitetnije podatke, informacije i pomoć kada i gde je to vama potrebno.

Putem naših sveobuhvatnih laboratorijskih usluga od terminala ka mreži mi takođe obezbeđujemo pomoć vezano za projektovanje i uspostavljanje bilo kog tipa laboratorijskog objekta. Kakvi god da su vaši zahtevi, mi radimo sa vama da bi se uverili da će vaša laboratorija da ih ispuni na ekonomičan i efikasan način.

Timovi našeg izuzetno obučenog i iskusnog osoblja su zaposleni u svim našim laboratorijama, i fiksnim i na licu mesta. Svaki član svakog laboratorijskog tima radi prema striktnim smernicama bezbednosti i kvaliteta.

Zašto baš SGS?

Radeći sa SGS-om imate pristup potpunim i inovativnim rešenjima za prikupljanje, analizu i nezavisnu kontrolu kvaliteta proizvodnje i uzoraka fluida iz rezervoara. SGS vam omogućava blagovremene i nepristrasne podatke da bi vam pomogao da se usredsredite da ostvarite maksimalni proizvodni potencijal i profite. Obratite nam se da biste sanzali više o SGS-ovim uslugama analize fluida iz rezervoara i proizvodnje.