Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kada se radi o smanjivanju rizika u postupku proizvodnje - i na kraju u vezi ispunjavanja očekivanja vaših korisnika - SGS službe za ispitivanje materijala su najvažnija alatka.

Sa fokusom na bezbednosti, kvalitetu i izdržljivosti, oni procenjuju da li koristite ispravne materijale za proizvod koji će se dobro ponašati na današnjim konkurentnim tržištima. Oni takođe procenjuju kompatibilnost različitih materijala od kojih je sačinjen vaš proizvod.

Naša međunarodna mreža stručnjaka koristi najmoderniju tehnologiju i metode za izvođenje niza testova na materijalima za klijente u nizu industrija, uključujući nameštaj za kuću, sport i rekreaciju, kancelarijske potrošne materijale, električne aparate i automobile.

Pošto ne postoji pristup ‘jedne veličine za sve’ za ispitivanje materijala, naš pristup baziramo na vašim određenim potrebama. Međutim, naše usluge su dovoljno sveobuhvatne da mogu da ispune potrebe ispitivanja za različite proizvode, od ispitivanja zapaljivosti tkanina za proizvođače odeće do hemijskih analiza i fizičkih svojstava za sve vrste materijala.

Usluge obuhvataju ceo niz hemijskih ispitivanja, ispitivanja učinka, mehaničkih i fizičkih svojstava, uključujući:

  • Identifikovanje materijala, karakterizacija i strukturalna analiza
  • Performansa materijala
  • Svojstva sirovina
  • Životna sredina i ispitivanje trajanja
  • Ispitivanje zapaljivosti
  • Mikroskopska analiza

Testovi koji će se sprovesti kod vas zavisiće od vaše delatnosti i proizvoda. Na primer, izvodimo niz testova za automobilsku industriju da bi se pregledali materijali koji se koriste u unutrašnjosti i spoljašnjosti vozila.

Usluge ispitivanja materijala mogu se primeniti u bilo kojoj fazi proizvodnog procesa, ali naš naglasak je uvek na smanjenju rizika što je ranije moguće. Ispitivanjem vaših sirovina mogu se što ranije otkriti problemi tako da nema potrebe da se bavite zamenom skupih alata i/ili povlačenjem proizvoda kasnije u proizvodnom lancu kada gotovi proizvodi ne ispunjavaju regulatorne zahteve.

SGS savetnici u laboratorijama za ispitivanje materijala u blizini vas moći će da vas posavetuju o tome kako vaša firma može da dobije najbolje iz ispitivanja materijala, bilo da tražite ugovornu podršku ispitivanja sve vreme ili povremene usluge tokom perioda sa puno posla. 

SGS se poštuje na međunarodnom nivou kao pružalac usluga ispitivanja. Naši testovi materijala donose vam mir koji vam je potreban u vezi upotrebe ispravne kombinacije materijala, tako da možete nastaviti sa plasiranjem vašeg proizvoda na tržište sa minimalnim rizikom i dokazom o njegovoj trajnosti, kvalitetu i bezbednosti.