Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge za sektor od terminala ka mreži pomažu vam da locirate analizu i crpete naftu i prirodni gas sa kopnenih i nekopnenih polja.

Od probnog istraživanja, procene i razvoja do proizvodnje i logistike mi nudimo raznovrsne usluge i rešenja koja obuhvataju čitav sektor od terminala prema mreži.

Naše usluge podrške operacijama za merne instrumente obuhvataju širok spektar kalibracije instrumenata za merenje i usluga ispitivanja, uključujući kalibraciju mernog uređaja i ispitivanje protoka, kalibraciju jednostrukih i višefaznih mernih uređaja, fiksne glavne sisteme za mobilnu volumetrijsku kontrolu, i kalibraciju sekundarnih i tercijarnih instrumenata za kalibraciju. Mi Vam takođe obezbeđujemo obučeno osoblje za merne instrumente da Vam pomogne oko redovne kalibracije.

Usluge podrške operacijama za merne instrumente

U ovom svetu sve brojnijih zahteva za merenje, SGS nudi ukupno rešenje za fiskalne kontakte i kontakte upravljanja merenjem. Naše usluge garantuju da svim sistemima rade i održavaju eksperti koji su prošli potpun sistem i obuku proizvoda osiguravajući da su pitanja merenja ispravno prioritizirani bez ugrožavanja integriteta i bezbednosti. Mi obezbeđujemo skup namenskih resursa, koji obuhvata sve discipline. Mi upravljamo i rukovodimo velikim brojem sistema mernih uređaja u korist operatera širom sveta i usled toga smo dobro pozicionirani da bi dodali vrednost Vašem poslu i zadovoljili Vaše potrebe.

Obratite nam se za više detalja o uslugama za podršku operacijama za merne uređaje.