Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS je vodeći provajder nezavisnog certifikovanja treće strane i usluga za verifikaciju projekta za sisteme merenih uređaja nafte, gasa i kondenzata.

Naše usluge projektovanja mernih instrumenata, selekcije i verifikacije vidljivo dodaju vrednosti projektima od izrade konceptuanih i preliminarnih projekata (FEED), kroz detaljano projektovanje do instaliranja, puštanja u rad i rad sistema u stabilnom stanju. Mi dodajemo vrednosti proizvodnim objektima naših klijenata utvrđivanjem da je izabran pravi tip mernog uređaja. Zatim utvrđujemo ispravnost instaliranja, rad i održavanje, i ispravnost kalibracije da omogućimo da Vaš prihod i profit budu maksimalni.

Izbor i verifikacija konstrukcije

SGS nudi mnoštvo usluga za utvrđivanje da dobijate najbolju konstrukciju izabranog mernog uređaja i njegovu verifikaciju za Vaše specifične zahteve. Proces selekcije i verifikacije konstrukcije obuhvata fabričke kalibracije, kalibracije na gradilištu, verifikacije na gradilištu, ispitivanje opreme, kontrole i upravljanje mernim uređajima. Obratite nam za više detalja o našim uslugama za izbor i verifikaciju konstrukcije mernog uređaja.