Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS pruža usluge provere prihvatljivosti kako bi osigurao da fiskalni ili sistemi merenja kod alokacija ispunjavaju specifikacije funkcionalnog dizajna pre njihovog puštanja u rad.

Ta provera se može uraditi:

  • ili na lokaciji proizvodnje (provera prihvatljivosti u proizvodnji) ili
  • kada je oprema puštena u rad na lokaciji (testiranje prihvatanja na lokaciji).

Zbog čega sprovoditi proveru prihvatljivosti?

Provera prihvatljivosti omogućava prepoznavanje svih neslaganja između zahteva klijenta i samog sistema za merenje pre nego što ono postane aktivna usluga. Identifikacija svih neslaganja u ovoj fazi znači da mogu biti ispravljeni uz manji trošak i sa manjim prekidima nego nakon što je sistem pušten u rad.

Možemo i da pregledamo postojeće provere prihvatljivosti ili da razvijemo nove procese testiranja u proizvodnji i na lokacijama specifične za projekat kako bismo osigurali da novi sistemi ispunjavaju potrebne kriterijume u svim aspektima njihovog dizajna i funkcionalnosti.

Zbog čega SGS?

U SGS-u smo ponosni na našu odavno uspostavljenu reputaciju kod regulatornih tela za naš integritet i izuzetnu stručnost. Mi smo dobro poznati po svojoj potpunoj nezavisnosti od proizvođača opreme ili sporazuma sa agencijama. Sa timom stručnog i iskusnog osoblja koji je u stanju da obavi provere prihvatljivosti u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom istoku i jugoistočnoj Aziji, možemo vam ponuditi nepristrasan, stručni savet gde god da smo vam potrebni.

Saznajte više o tome zbog čega je SGS idealan partner za podršku vašim proverama prihvatljivosti za fiskalne i sisteme merenja kod alokacija.