Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge ispitivanja bušotine električnim kablom – obavite neophodne zadatke i pribavite informacije od vitalnog značaja o bušotini kako biste poboljšali efikasnost i povećali produktivnost.

Električna žica je mono-provodnički električni kabl velike jačine koji se spušta u bušotinu. Može da se koristi za spuštanje opreme, kao što su izolatori eksplozivnih pištolja, niz bušotinu i da bi se dobila očitavanja merenja važnih podataka. Naše usluge ispitivanja električnim kablovima mogu da se koriste za obavljanje neophodnih zadataka i pružanje informacije koje su potrebne za donošenje ključnih upravljačkih odluka. Pružamo vam tehnologiju koja vam je potrebna da biste poboljšali efikasnost i povećali produktivnost na bilo kom tržištu.

Zašto izabrati SGS-ov "electric wireline" uslugu ?

Naš sistem električnih kablova (žice) i alata na žice može da se koriste za obavljanje mnoštva usluga, uključujući:

  • usluge perforacije za prolazni tubing i šuplje nosače sistema pištolja i višestrukih detonatorskih sistema;
  • usluge ispitivanja integriteta bušotine, uključujući evidentiranje procene cementa, procenu prečnika kućišta, debljinu kućišta i procenu stepena korozije, kao i detekciju curenja;
  • usluge opravka cevi (eksplozivne, termalne i hemijske), kao što su usluge vezane za slobodne tačke/podršku, sekače kućišta/tubinga, probijače tubinga i razdvajanje cevi;
  • usluge dovršetka, intervencije i napuštanja uključujući postavljanje čepova/pakera/cementnih zadrški i postavljanje cementnih deponija;
  • evidentiranja proizvodnje u usluzi očitavanja (service read out SRO ) ili režimu memorije, sa alatima za evidentiranje pod visokom temperaturom i visokim pritiskom, tumačenje i analize, uzorkovanje iz bušotine i pregledi impulsnih neutrona.
  • Video zapisi proizvodnje u bušotini

Naše "wirelines"usluge se mogu koristiti u udaljenim i surovim sredinama. Prilagodićemo opremu kako biste odgovorili na probleme u vezi sa pristupom ili logistikom.

Naši kvalifikovani stručnjaci mogu da obavljaju poslove sa standardnim softverom za akviziciju za zacevljene bušotine i po potrebi mogu da tumače zapise, tako da možete biti sigurni da podatke koje primite možete da iskoristite na najbolji način.

Pružamo usluge unutar kompanije i preko treće strane. Imamo pristup širokoj mreži isporučilaca opreme, tako da možete biti sigurni da posedujemo pravi alat za posao.

Iskustvo bez premca u uslugama vezanim za naftu i gas

Kao vodeća svetska kompanija za ispitivanje, kontrolu, verifikaciju i sertifikaciju, imamo veliko iskustvo u sektoru nafte i gasa. Posedujemo resurse i stručnost kako bismo vam pomogli u svim oblastima naftno gasne industrije - downstream i upstream

Javite nam se još danas da biste saznali više o našim uslugama.