Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge ispitivanja zacevljenih buština koje pruža SGS - povećajte produktivnost bušotine, od njenog starta do završetka eksploatacije.

Da bi ostala produktivna, bušotina mora da se održava i osmatra tokom svog veka trajanja. Naše usluge ispitivanja zacevljenih bušotina vam omogućavaju da obavljate nužne poslove na održavanju i da dobijete podatke potrebne za donošenje kritičnih odluka o upravljanju.

Naše nezavisne usluge obavljene alatima na žici kao i postavljanjem sistema dubinskog kablovskog praćenja su praktične, rentabilne i fleksibilne. Pokrivaju radni vek bušotine, od početka ispitivanja preko proizvodnje do dekomisije.

Nudimo "slickline" uslugu mehaničkog ispitivanja kablom za ključne primene u bušotini i usluge elektronskog ispitivanja "wireline", koje koriste naprednu tehnologiju, za prikupljanje podataka i druge vitalne zadatke. Sem klasičnih jednonamenskih , pružamo modularne i kombinovane jedinice kablova/električne žice sa dvostrukom svrhom za povećanu fleksibilnost i smanjenje emisije ugljenika.

Sa velikim iskustvom u udaljenim i surovim okruženjima i pristupom širokoj mreži dobavljača, možemo da prilagodimo svoju opremu kako bismo ispunili vaše specifične zahteve i obezbedili vam najefikasnije rešenje. Pružamo usluge unutar kompanije i preko treće strane koje odgovaraju vašem projektu i preferencama.

Imamo preko 20 godina iskustva u pružanju usluga za zacevljene bušotine na kopnu za industriju nafte i gasa u Australiji i Azijsko-pacifičkom regionu, a trenutno radimo u sedam država. Naša usluga vam može pomoći u svakoj fazi a u vezi sa kompletiranjem, integritetom, proizvodnjom, intervencijom i deaktivacijom.

Kao globalni lider u uslugama u vezi sa naftom i gasom, posedujemo resurse i stručnost kako bismo vam pomogli da bušotina bude što je moguće produktivnija.

Javite nam se još danas da biste saznali više o uslugama ispitivanja zacevljenih bušotina.