Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge kontrole opreme bušotine, bušaće cevi i cevovoda koje obavlja kompanija SGS omogućavaju identifikaciju neispravnosti pre nego što one uzrokuju ozbiljna oštećenja, osiguravaju neometan rad i smanjuju finansijske rizike.

Vaša oprema bušotine, cevi i cevovodi na naftnim poljima osetljivi su na koroziju, pucanje, oštećenje od strane trećih lica i propuste u proizvodnji. Naše usluge kontrole opreme bušotine, bušaće cevi i cevovoda omogućavaju uočavanje neispravnosti i poteškoća pre nego što one uzrokuju ozbiljna oštećenja, osiguravaju neometan rad i smanjuju finansijske rizike.

Zašto bi trebalo da koristite usluge kontrole opreme bušotine, bušaće cevi i cevovoda koje obavlja kompanija SGS?

Uz posvećenost održavanju standarda u industriji nafte i gasa, nudimo vam rentabilne i profesionalne usluge kojima se osigurava bezbednost i pouzdanost vašeg poslovanja. Možemo vam pomoći da:

  • pratite stanje opreme vaše bušotine, bušaćih cevi i cevovoda;
  • uočite i locirate, spolja i iznutra, mesta na kojima je došlo do korozije, stvaranja udubljenja, zaseka, ulegnuća, krunjenja zidova i naprslina usled zamora materijala, pre nego što oni prouzrokuju ozbiljna oštećenja;  
  • osigurate radni integritet opreme vaše bušotine, cevi i cevovoda na naftnim poljima i ostvarite usaglašenost sa najnovijim propisima i standardima;  
  • upravljate bezbednošću na rentabilan način uz primenu sveobuhvatne kontrole i rangiranje rizika;  
  • primenite najprimerenije mere za otklanjanje oštećenja koja nisu mogla biti unapred uočena;
  • predvidite i izbegnete potencijalne otkaze rada.

Pouzdane usluge kontrole opreme bušotine, bušaće cevi i cevovoda koje obavlja svetski lider

Kao vodeći svetski izvršilac sveobuhvatnih usluga osiguranja bezbednosti, kontrole i održavanja opreme bušotina, cevi i naftovoda, možete biti uvereni da je vaš projekat u sigurnim rukama.

Sa više od 1.000 završenih projekata iz oblasti industrije nafte i gasa, nudimo vam iskustvo, stručnost, specijalizovane inženjere i tehničare bez premca i resurse širom sveta. Zbog toga smo mi prvi izbor velikih izvođača i podugovarača u industriji nafte i gasa širom sveta.

Naše usluge obuhvataju:

  • kontrolu opreme bušotine;
  • kontrolu bušaće cevi/cevovoda;
  • tehnike nerazornog ispitivanja (NDT);  
  • prenosne uređaje za ojačavanje cevovoda;

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako, zahvaljujući našim uslugama kontrole opreme bušotine, bušaće cevi i cevovoda, mogu da se uoče neispravnosti pre nego što prouzrokuju ozbiljna oštećenja, čime se osigurava neometan rad i smanjuju finansijski rizici.