Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova strukturna kontrola ispravnosti (SHM) – produžite radni vek kritične imovine kontrolišući je na daljinu, u realnom vremenu.

Kako kritična imovina – poput mostova, kranova i građevinskih konsturkcija – stari, ona počinje da propada. Defekti poput naprslina mogu neprimetno da se razviju i da se pogoršaju tokom vremena. Do trenutka kada defekti budu otkriveni korišćenjem konvencionalne vizuelne inspekcije i metoda nedestruktivnog ispitivanja (NDT), može biti prekasno za sprečavanje kvara na imovini.

Mi nudimo SHM rešenje zasnovano na senzorima koje obezbeđuje kontinuirani nadzor u realnom vremenu stanja vaše kritične imovine. To nam omogućava da identifikujemo i reagujemo na defekte pre nego što budu imali ozbiljan uzicaj na vaš rad ili finansije.

Zaštitite svoju imovinu sa danonoćnim nadzorom u realnom vremenu zasnovanom na senzorima

Naše rešenje na daljinu zasnovano na senzorima je poput danonoćnog prisustva NDT inspektora na lokaciji, bez dodatnih troškova ljudske intervencije. Ono koristi spreman sistem Interneta stvari (IoT) za neprekidnu procenu defekata zasnovanu na NDT standardima. Omogućavajući vam da reagujete na defekte pre nego što postanu katastrofali, naše rešenje smanjuje rizik kvara na imovini.

Kontinuirani SHM na daljinu vam pomaže da smanjite vreme zastoja i umanjite troškove održavanje tokom radnog veka vaše imovine. Možemo vam obezbediti analizu glavno uzroka ponašanja defekta nadzorom njegovog razvoja istovremeno prateći parametre poput temperature i loklanog ubrzanja. To vam omogućava da planirate preventivno održavanja i pomaže vam prilikom operativnog i finansijskog odlučivanja.

Smanjite rizik pomoću našeg procesa u pet koraka

SGS AIMSight infografika

Zbog čega SGS?

Mi smo vodeći dobavljač usluga upravljanja integritetom imovine, sa reputacijom za izvrsnost u NDT uslugama. Posedujemo znanje i iskustvo kako bismo vam pomogli da zaštitite svoje investicije.

Kontaktirajte nas još danas i saznajte više o našoj SHM usluzi.