Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ov Drive Technology Center (DTC) pruža široka spektar vrhunskih usluga za podršku najnovijim zahtevima za testiranje performansi motora.

Automatizovani sistem postrojenja za testiranje motora je osmišljen da ispuni najzahtevniji rad na testiranju i razvoju, a može biti proširen tako da ispuni potrebe klijenta.

Naših šest postrojenja za testiranje motora nude mogućnosti testiranja za:

  • snagu do 480 kW;
  • obrtni momenat do 1.800 Nm;
  • brzinu motora do 20.000 o/min;
  • ažurno merenje; 
  • Probno merenje i kondicioniranje medija
  • testovi motora na motorno gorivo, dizel i CNG motora;
  • testovi hladnog starta i na -20°C.

Mi takođe nudimo Bus sisteme kao što su Profi i CAN (mreža područja kontrolera) i integraciju specijalne merne opreme.

Možemo obezbediti goriva različitih kvaliteta za testiranje motora. Uz standardne kvalitete motornog i dizel ulja pumpe, CEC (direktiva Evropskog saveta o koordinaciji) goriva za testiranje (motorno gorivo i dizel), kerozin i biogoriva, naše laboratorije mogu da pripreme bilo koju količinu posebnih mešavina goriva prema specifikacijama klijenta.

Zbog čega SGS?

SGS Drive Technology Center u Austriji nudi prvoklasna postrojenja namenjena testiranju radnih materijala, od analize goriva i maziva i testiranja motora do tehničke analize komponenata. Naš sistem upravljanja kvalitetom je sertifikovan prema standardu ISO 9001/2000 , a sam Centar je akreditovan prema ISO 17025.

Našim klijentima u svakoj fazi podršku pruža iskusan tim akademskih istraživača i tehničkog osoblja koji su specijalizovani u oblasti mašinstva, automobilskog inženjeringa, termodinamike, elektronike i hemije.

Saznajte kako SGS-ovo testiranje performansi motora može da pomogne u vašem radu.