Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Poveravanjem spoljnih usluga laboratorijskoj službi kompanije SGS bićete spokojni jer su vaši zahtevi laboratorijskog testiranja u rukama svetskih stručnjaka dok se vi bavite suštinom svog poslovanja.

Naša laboratorijska služba je na međunarodnom nivou i koristi najnoviju tehnologiju i metodologije - kako biste dobili najtačnije i najpouzdanije rezultate. Naše stručno osoblje obučeno je po najvišim standardima i temeljno poznaje svoje oblasti rada i vaše poslovne potrebe, a ima i iskustvo u ispunjavanju međunarodnih i lokalnih propisa za širok spektar industrijskih oblasti.

SGS-ova velika međunarodna mreža laboratorija je najbolja u svojoj klasi. Iza nas su decenije iskustva u naučnom testiranju i kada sarađujete sa nama stičete kolektivno znanje i veštine sakupljene kroz saradnju sa drugim klijentima. Nudimo širok spektar usluga koje se mogu skrojiti tako da izađu u susret vašim konkretnim zahtevima, bilo da je u pitanju sveobuhvatan laboratorijski program ili odvojeni testovi, bez obzira da li ih obavljaju naši zaposleni ili su angažovani spoljni saradnici. Naši savetnici moći će da vas posavetuju o tome šta je najbolje za vas, bilo da vam je potrebna podrška za puno radno vreme ili dodatna pomoć u toku perioda pojačanog rada.

Kompanije širom sveta uživaju koristi od naših naučnih mogućnosti. Svakom klijentu, od multinacionalnih kompanija do manjih organizacija, pruža se jednak nivo posvećenosti u sprovođenju ispitivanja, po istim standardima i na najefikasniji i najbrži način.

Naši savetnici stoje vam na raspolaganju za razgovor o tome kako bismo mogli da napravimo program testiranja koji bi najbolje odgovorio na vaše potrebe i omogućio vam da ostanete vodeći u svom poslovanju.