Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Redovna inspekcija kontejnera predstavlja neophodan deo održavanja glatkog tranzita vašeg tovara.

SGS nudi širok spektar kako standardnih, tako i specijalizovanih kontrola kontejnera rezervoara, brodova hladnjača i kontejnerskih kutija. Osim standardnih periodičnih kontrola, kroz našu globalnu mrežu posvećenih profesionalaca, nudimo i usluge kao što su utvrđivanje prisustva gasova, pranje zidova, laboratorijske analize i pomoć pri osiguranju.

Naše usluge kontrole

 • Periodične kontrole
  Možemo da obavljamo periodične kontrole kao što su kontrole na 2½ i 5 godina na UN prenosivim rezervoarima i IMO I, IMO II i IMO IV kontejnerima rezervoarima. Rezervoari koji su prošli kontrolu dobijaju sertifikat u kojem stoji da kontejner može da ostane u upotrebi određeni vremenski period.

 • Kontrolisanje kontejnerskog rezervoara, železničke vagon cisterne i kontejnera u obliku kutije
  Naše osoblje je sertifikovano da obavlja standardne kontrole i posebne preglede, kao što su pregledi na terenu i van terena, kontrole čistoće i za kola šinskih rezervoara Reinheitsschlussel verifikaciju.

 • Kontrolisanje brodova hladnjača
  U našim kancelarijama u Roterdamu i Antverpenu među osobljem se nalaze visoko obučeni kontrolori brodova hladnjača koji mogu da obavljaju preglede brodova hladnjača i tovara u hladnjačama, kao i da sprovode preglede dokova uz brodove i ispitivanja na osnovu potraživanja osiguranja.

 • Ispitivanje kontejnera cisterni (IBC)
  SGS nudi jedinstvenu uslugu za sprovođenje različitih testova na IBC-ovima na lokaciji sa upotrebom mobilnih uređaja za testiranje. Možemo da sprovedemo propisane kontrole i ponovnu sertifikaciju za IBC kontrole, kao i periodične kontrole.

 • Specijalizovane kontrole
  Naši stručnjaci su takođe u stanju da obavljaju ispitivanja prema vašoj specifikaciji kako bi odredili specifične koncentracije gasa unutar rezervoara i železničkih vagon cisterni, uključujući:
  • analitičke kontrole;
  • kontrole tačke rose;
  • utvrđivanje prisustva gasova.

Zbog čega SGS?

U SGS-u uvek težimo da, kroz našu globalnu mrežu, obezbedimo inovativne logističke usluge i rešenja za industriju nafte i gasa . Naše obimno iskustvo u logistici vezanoj za naftu i gas i iskustvo bez presedana u pomorskom kontrolisanju robe čini nas idealnima da ponudimo fleksibilna rešenja za kontrolu koja odgovaraju vašim potrebama, gde god da se nalazite.

Saznajte više o tome kako SGS može da vam pomogne u sprovođenju kontrole kontejnera rezervoara.