Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

U kompaniji SGS, znamo da vaša konkurentnost zavisi od sposobnosti da isporučite precizno analizirane proizvode na tržište TPG-a.

Mogućnost da te proizvode testiramo pouzdanije i u kraćem roku daje vam ključnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Nezavisna provera da korišćeni analitički resursi rade pravilno, da su pravilno izbaždareni i da se njima pravilno rukuje predstavlja srž uspešnog isporučivanja tovara. Do previše sporova dolazi jer se zaboravlja ili ignoriše jednostavan korak provere valjanosti tokom nečega što je po svojoj prirodi jedinstveni događaj.

Nakon završetka rada više ne postoji prilika za online nadzor testiranja , od čega mnogo toga zavisi. Dobro upravljanje rizicima jednostavno predstavlja uverenje da se provera valjanosti sprovodi pri svakom kretanju tovara, omogućavajući da nastale brojke o tovaru budu nezavisno potvrđene.

Usluge laboratorijske provere valjanosti za industriju TPG-a

U kompaniji SGS imamo puno godina iskustva u određivanju kvaliteta i količine u industriji TPG-a. Naše iskustvo je pokazalo da većina sporova proističe iz problema koji uključuju obradu uzoraka i analizu. Da bismo na najbolji način zaštitili vaše interese, mi nudimo širok spektar laboratorijskih usluga, uključujući:

  • potvrđivanje analize uzoraka od strane treće strane koje obavlja iskusno laboratorijsko osoblje;
  • analizu uzorka (npr. uzorkovanja na dubini, uzorci gotovog proizvoda). SGS poseduje globalnu mrežu laboratorija koje su sertifikovane za testiranje uzoraka prirodnog gasa, a koje učestvuju u internim i spoljnim uzajamnim aktivnostima kako bismo osigurali održavanje najboljeg mogućeg nivoa usluge.  
  • Svojim opsežnim iskustvom u različitim metodama uzorkovanja i analize koje se trenutno koriste u industriji TPG-a, možemo da kontrolišemo, pregledamo i dajemo primedbe na način na koji vršite uzorkovanje i analizu kako bismo osigurali da se celokupno testiranje i analiza obavljaju u skladu sa najnovijim prihvaćenim standardima u industriji (npr. ISO 8943 ili GPA 2261) i u skladu sa svim ugovorima.  
  • SGS poseduje globalnu mrežu od preko 600 laboratorija. Iskustvo nam je omogućilo da postavljamo i radimo sa kompletnim laboratorijama na nekoliko TPG terminala i da vodimo analizu TPG-a uz druge neophodne analize, kao što je testiranje životnog okruženja. Za nove terminale, naši stručnjaci mogu da prate i pregledaju dizajn i uvođenje sistema obrade uzoraka i da optimizuju njegovu funkcionalnost, kao što je veza do gasne hromatografije i njena konfiguracija.

Zbog čega SGS?

Za SGS je bitna inovacija. Usklađivanjem najbolje dostupne tehnologije, donosimo razne usluge u kontekstu vašeg ugovora kako bismo vam omogućili da upravljate rizikom i optimizujete karakteristike.

Mnoge kompanije su već dale svoje poverenje SGS-u. Ako želite i da optimizujete različite aspekte vašeg ugovora ili projekta, mi stojimo na raspolaganju kao konsultanti da pregledamo, prodiskutujemo i formulišemo pisano mišljenje ističući prednosti i troškove laboratorijskog testiranja uključujući i mogućnost spoljne saradnje. Zatim ćemo raditi sa vama na revidiranom planu koji dodaje vrednost i optimizuje vaš celokupan projekat.