Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ov Gas Technical Centre predstavlja ključni resurs koji ležu u samom srcu naših operacija industrije gasa, pomažući nam da isporučimo integrisana rešenja vašim klijentima širom sveta.

U kojoj god zemlji da su vaše operacije i ma koliko vaše postrojenje bilo udaljeno, mi imamo mogućnost da budemo na licu mesta sa vama i da vam pružimo potrebnu tehničku podršku. Naš tim u Belgiji je uspostavio dobru reputaciju kao lider na tržištu u ovom sektoru koji brzo raste.

Mi vam nudimo:

  • Usluge za tečni prirodni gas (TPG): Pružamo vam sveobuhvatnu tehničku podršku za TPG, pokrivajući široki spektar proizvodnih sistema, merenja, analize i verifikacije, usluga utečnjavanja i ponovne gasifikacije, baždarenja i obuke.
  • S obzirom na nedavni rast sektora TPG-a, i jedinstvenih zahteva za lanac snabdevanja, kao što su specijalna infrastruktura, plovila i ugovorne obaveze, mi pružamo i uslugu podrške ugovora. Mi radimo sa partnerima u procesu pregovora kako bismo oblikovali i procenili sve specifikacije u vezi sa custody transferom kao što je opisano u odeljku SLA koji se tiče merenja i ispitivanja.
  • Usluge za tečni naftni gas (TPG)i hemijski gas: možemo podržati vaše poslovanje pružajući savete o ugovorima i problemima između kupca i prodavca, o puštanju u rad i pitanjima količine i kvaliteta, a pružamo i pomoć prilikom izgradnje stručnosti i provere i tehničke obuke o gasu.

Zbog čega SGS?

Sa SGS-om kao vašim partnerom, imate pristup neprevaziđenoj globalnoj mreži sposobnosti i tehničkog znanja, potkovanoj sa preko 30 godina iskustva u industriji gasa i posebnom stručnošću u oblasti tečnog prirodnog gasa (TPG), tečnog naftnog gasa (TNG) i drugih hemijskih gasova uključujući butan, propan i TNG mešavinu gasa za domaćinstva.

Saznajte više o tome kako SGS-ov Gas Technical Centre može da podrži vaš rad.