Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kada procenjujete vrednost projekta ili sastavljate strategiju za upravljanje rizicima, neophodno je da obezbedite da usaglašenost sa propisima važi za sve aspekte vašeg rada.

To je složen izazov, jer treba da vodite računa o tome da budu zadovoljeni svi propisi, ali u SGS-u, naši stručnjaci mogu da vam obezbede tehničke izveštaje, konsultovanje i podršku za sve aspekte obrade vode i upravljanja. Usaglašenost objekata sa propisima ubrzava poslovne rezultate, omogućava obezbeđivanje kvaliteta i kompletnost i potvrđuje doslednost proizvodnje ili usluge.

Propisi i standardi se razlikuju u zavisnosti od zemlje i industrije, zato mi imamo SGS-ove stručnjake širom sveta koji će vam pomoći da obezbedite usaglašenost. Naši saveti i provere su nezavisne, profesionalne i dobro poznati izvor garancije u širokoj oblasti industrije i sektora. Naše laboratorije, poštovane zbog njihovog brzog ispitivanja, su stalno na raspolaganju, širom sveta. Saznajte kako naši stručnjaci u SGS-u mogu da vam pomognu da obezebedite usaglašenost sa propisima.