Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS shvata da je logistika mnogo više od pukog premeštanja robe sa jednog mesta na drugo, tako da vam nudimo spektar usluga - uključujući provere i sertifikaciju - koje pokrivaju sve aspekte vašeg poslovanja.

Kako bismo vam pružili spokoj koji vam je neophodan, po pravilu ćemo početi sa kontrolom vaše logističke situacije. Zatim pravimo preporuke o tome kako možete poboljšati svoje poslovanje putem sertifikacije i zadovoljavanja standarda. To obuhvata IFS (Međunarodni standard za hranu) sertifikaciju posrednika i IFS sertifikaciju logistike, BRC sertifikaciju skladišta i distribucije (od Britanskog maloprodajnog konzorcijuma), TAPA (Udruženje za zaštitu transportovane imovine) i ISO 28000 menadžment obezbeđenjem u lancu snabdevanja.

Naše usluge ne samo da vam pomažu da lakše vodite svoje poslovanje, već vam omogućavaju da pokažete svoju posvećenost isporuci robe na vreme, u okviru budžeta, bezbedno i netaknuto. Da zaokružimo paket, nudimo obuku za vaš kadar i menadžment.

Kao vodeća svetska kompanija za ispitivanje, verifikaciju, kontrolu i sertifikaciju, nudimo vam nenadmašnu preciznost, veoma iskusne stručnjake, najnovije metodologije ispitivanja i prisutnost širom sveta.

Kontaktirajte nas danas da saznate više o našem sveobuhvatnom spektru usluga vezanih za sertifikaciju logistike.