Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pokažite da vodite računa o sigurnosti informacija tako što ćete sarađivati sa SGS-om. Naš sveobuhvatan asortiman usluga, uključujući provera, sertifikacije i obuke za industrijski standard ISO 27001, dopunjuje vaše sisteme menadžmenta informacijama.

Poslovne informacije su od najvećeg značaja za vaš uspeh. Međutim, koliko su sigurne? Koliko su moćni vaši sistemi menadžmenta sigurnošću informacija (ISMS)? Kakve bi bile posledice u slučaju da vaši poverljivi podaci dospeju u pogrešne ruke?

Pomoći ćemo vam da odgovorite na ova pitanja i pružićemo vam priliku da bolje upravljate informacionim lancem unutar organizacije, kao i lancima logistike i nabavke. Sa ovim znanjem i mogućnošću sertifikacije za ISMS bićete sigurni da pravi ljudi imaju pristup pravim informacijama preko vaših poslovnih mreža.

Kao vodeća svetska organizacija za ispitivanje, verifikaciju, kontrolisanje i sertifikaciju, pružamo nenadmašnu tačnost, veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i prisutnost širom sveta.

Javite nam se odmah da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj ponudi usluga menadžmenta sigurnošću informacija.