Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ne možete stalno da nadzirete kompletno poslovanje. Stoga poverite usluge upravljanja bezbednošću SGS-u.

Možete da iskoristite temeljno znanje naše velike mreže stručnjaka koji će vas ohrabriti za određena rešenja i sisteme. Obezbeđujemo dobro upravljanje bezbednošću vaših operacija koje je u skladu sa najsavremenijom praksom usmerenom ka stalnom poboljšanju. Naši stručnjaci će vam pomoći oko izbora izdržljivog sistema za bezbednost prilikom uvoza i izvoza i na granicama i oko upravljanja lancem snabdevanja, čime će vam omogućiti da se fokusirate na strategiju, zaštitite brend i obezbedite zadovoljstvo kupaca.

Radimo u skladu sa priznatim standardima kao što su standard Udruženja za zaštitu transportovane imovine (TAPA), standard Carinsko-trgovinskog partnerstva za borbu protiv terorizma (C-TPAT) i standard ISO 28000 za upravljanje bezbednošću lanca snabdevanja. Možete da koristite naše usluge upravljanja bezbednošću kao nezavisna rešenja ili naše usluge prilagođene vašim potrebama u vezi sa internim procesima i procedurama.

Kao vodeća svetska organizacija za ispitivanje, verifikaciju, kontrolisanje i sertifikaciju, pružamo nenadmašnu tačnost, veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i prisutnost širom sveta.

Javite nam se odmah da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj ponudi usluga upravljanja bezbednošću.