Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pomažemo vam da pronađete inovativna rešenja kako bismo vam pomogli da razvijate i uvećavate svoje poslovanje pronalaženjem načina da vaš posao funkcioniše bolje, lakše, brže ili unosnije.

Usluge logistike: SGS će vam pomoći da pustite svoj proizvod u promet.

Šta god da je u pitanju, gde god da treba da ode, kako god da treba tamo da stigne, SGS vam može pomoći da upravljate svojom logistikom na vreme i u okviru budžeta. Nudimo sveobuhvatan paket usluga osmišljen da olakša postupak špedicije, bez obzira da li je pomorskim, železničkim ili drumskim putem - uključujući opsežne usluge vezane za uvoz i izvoz.

Na primer, kada isporučujete robu, želite da ona stigne na odredište u istom stanju u kom je bila prilikom otpreme. Ako je nešto krenulo naopako, šta je to bilo?  Krađa?  Slučajna šteta? Naše usluge mogu da spreče i dijagnostikuju takve probleme.

Naše usluge vezane za transport pokrivaju pomorske usluge kao što su usluge u vezi tovara i plovila, upravljanje poslovima postrojenja i terminala (PTO), usluge kontrole uvoza i međunarodnu razmenu carinskih podataka. Ako transportujete tovar železnicom ili drumom, mi pružamo i neophodne usluge kao što su obezbeđivanje ljudstva na terminalima i usluge upravljanja kolskim vagama.

Kontejnerski transport ima svoje posebne izazove – stoga smo razvili usluge koje su posvećene posebno tom vidu transporta. Na primer, možemo ponuditi kontrolisanje ISO rezervoara, kontrolisanje tovarnog prostora i čistoće, usluge pružanja informacija o tome koja se sledeća roba može tovariti na osnovu prethodno tovarene robe i usluge kontrole uvoza.

U vezi sa logistikom, pružamo i širok spektar usluga provere, sertifikacije i obuke – sve osmišljene da vam pomognu u boljem poslovanju.

Takođe možemo pružiti i usluge upravljanja rizikom, usluge reagovanja u vanrednim situacijama i upravljanja incidentima, ispitivanje pakovanja i rukovanja, kao i usluge kvaliteta, zdravlja, bezbednosti i životne sredine (QHSE).

SGS je vodeća svetska kompanija za ispitivanje, kontrolisanje, sertifikaciju i verifikaciju sa iskustvom, stručnošću i globalnim dometom. Bez obzira da li ste transportna ili špediterska kompanija ili redovno koristite logističke usluge, obratite nam se još danas da biste saznali kako naš ogroman spektar usluga posvećenih logistici može pomoći vašoj organizaciji.