Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka u ispravnim metodama sterilizacije medicinskih uređaja važna je za poslovanje, kada se pružaju podizvođačke usluge sterilizacije drugim organizacijama.

SGS programi obuke za sterilizaciju dostupni su globalno i sprovode se kako bi pomogli klijentima da ispune zahteve međunarodnih i lokalnih propisa, uključujući ISO standarde, kao što su ISO 11137.

Obuka za standarde sterilizacije često je potrebna kako bi pomogla korisnicima da kontrolišu svoje podizvođače i da kroz ispravnu dokumentaciju i praćenje obezbede sterilnost svojih medicinskih uređaja

Naši programi obuke formirani su i izvode ih stručnjaci u svojim oblastima, koji imaju temeljno znanje o najsavremenijim metodama i propisima sterilizacije potrebnim za poslovanje u različitim geografskim regionima.

Usluge obuke u potpunosti su fleksibilne i mogu da budu prilagođene tako da zadovolje potrebe vašeg poslovanja i zahteve korisnika i kontrolora na vašim ciljnim geografskim tržištima. U mogućnosti smo da sprovedemo programe na licu mesta ili na drugom mestu, na engleskom ili na vašem lokalnom jeziku.

Naši stručnjaci su na raspolaganju da posavetuju o sadržaju i mogućem programu obuke za vašu organizaciju. Ako je potrebno, možemo da sprovedemo proveru za analiza stanja, da bismo utvrdili gde su najveće potrebe za obukom.

SGS je postigao međunarodni ugled kao pružalac prvoklasne obuke. Sa već preko jednog veka pomaganja klijentima da dobiju najviše od svojih resursa u skladu sa napretkom njihovih proizvoda na tržištu, mi smo u jedinstvenom položaju da pomognemo u obezbeđivanju da greške u sterilizaciji ne ometaju vaš razvoj poslovanja.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.