Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Upravljanjem bezbednošću u vašoj organizaciji, vaši lanci snabdevanja i vaše informacije su od najvećeg značaja za kontinuitet i bezbednost.

Delotvoran menadžment bezbednošću obezbeđuje da se kvalitet, bezbednost, integritet proizvoda ili usluga održavaju primenom standarda, kao što su ISO 27001 i ISO 28000.

Obezbeđenje lanca snabdevanja nije samo zbir bezbednih prolaza i izbegavanja opasnosti, nego je i obezbeđenje da roba neće biti oštećena uz pridržavanje bezbednosti. Korišćenjem šema kao što su šeme Udruženja za zaštitu robe u transportu (TAPA) i Partnerstva carine i trgovine u borbi protiv terorizma (CTPAT), možete da ujedinite proizvođače, špeditere, agencije za primenu zakona i druge zainteresovane strane u zaštiti integriteta vaših proizvoda i u smanjenju troškova u međunarodnim lancima snabdevanja.

Naši stručnjaci za menadžment bezbednošću pomoći će vam da identifikujete rizike i uzroke kriminala i radiće sa vama na stvaranju zaštite i bezbednosnih inicijativa koje stvarni deluju. Sa SGS obukom, ocenama, proverama i sertifikacijom imate obezbeđenje koje vam je potrebno da bi vaše operacije i imovina bili bezbedni. Naše globalno prisustvo obezbeđuje da vam možemo pomoći gde god da ste u svetu i naši stručnjaci pokrivaju sve delatnosti i sektore. Kontaktirajte nas da biste saznali više o menadžmentu bezbednošću.