Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Jedna od najpouzdanijih metoda testiranja isparljivih organskih komponenti (VOC) u vazduhu je upotreba kanistera.

SGS poseduje stručnost u korišćenju ove industrijski standardizovane metode i može precizno proceniti kvalitet vašeg vazduha putem usluga kanisterskog merenja. Da biste bili sigurni da je vaš vazduh položio test, pozovite još danas naš akreditovani tim.

Isparljive organske materije (VOC) se ispuštaju iz raznih izvora - spoljašnji vazduh, industrijski procesi, proizvodi i uređaji, građevinski materijali i oprema. Mnoge emisije su otrovne i mogu se nakupiti u slabo provetrenim zonama, doprinoseći takozvanom "sindromu bolesne zgrade". Dugotrajno izlaganje može imati nepovoljne efekte na zdravlje vaše radne snage, utičući na svakodnevnu produktivnost i vaš godišnji profit. Neke VOC, kao što su hlorofluorokarbonati su zabranjene ili strogo regulisane za količine kojima zaposleni mogu biti izloženi na radnom mestu. Da biste bili sigurni da ispunjavate regulatorne zahteve i omogućavate bezbednu radnu sredinu, poverite nam upravljanje programom nadzora vazduha za vas.

Najbolji način da se nadziru VOC je da se prikupljaju uzorci vazduha tokom jednog vremenskog perioda korišćenjem vakuumiranih kanistera. Kanisteri se mogu lako transportovati, dozvoljavajući obradu uzoraka sa laboratorijskom analizom na licu mesta. Oni se mogu koristiti za analizu na više lokacija korišćenjem potpuno istog sistema, čineći ih ekonomičnim za operacije na višestrukim lokacijama koje zahtevaju konzistentna rešenja. Za razliku od drugih testova, ova metoda smanjuje uticaj vodenih isparenja, a to poboljšava preciznost rezultata.

Naša izveštajna dokumentacija može se koristiti za potporu regulatornim proverama i kontrolama. Kao timovi vodeće svetske inspekcijske kompanije, naši akreditovani test timovi pobrinuće se za vaš plan upravljanja životnom sredinom, omogućavajući vam da nastavite sa svojim glavnim delatnostima.

Naš spektar inovativnih, prilagođenih rešenja mogao bi da uključi i bolji projekat izgradnje, poboljšanu ventilaciju i klimatizaciju u radnom prostoru, kao i regulisanje emisija van njega. Takođe ćemo vam dati podršku jednim održivim planom održavanja da bismo obezbedili čistu radnu sredinu za budućnost.

Kontaktirajte nas danas za sastanak da biste preuzeli kontrolu nad kvalitetom vazduha u svojoj radnoj sredini.