Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Sa potrošačima širom sveta koji sve više žele da preuzmu kontrolu nad sopstvenim zdravljem i dobrobiti potražnja za medicinskim uređajima koji su klasifikovani kao proizvodi široke potrošnje je u porastu.

Istovremeno regulatorna tela traže da se obezbedi bezbednost i pouzdanost ovih proizvoda, pa preduzeća moraju da ispune sve složenije liste zakonskih zahteva koji se menjaju na različitim geografskim tržištima.

SGS usluge zakonske sertifikacije su razvijene da vam pomognu da shvatite propise koji su relevantni za vaše proizvode - medicinske uređaje - i da pomognu da budete sertifikovani sa što je moguće manje komplikacija.

Naši stručnjaci imaju temeljno znanje o bitnim propisima i njihovoj prmeni. Mi stvaramo programe sertifikacije koji ispunjavaju specifične poslovne potrebe vaše organizacije, uzimajući u obzir vaše proizvode i tržišta koja pokušavate da osvojite. Mi vam možemo pomoći da postignete sertifikaciju za:

  • Međunarodne standarde, kao što su ISO 13485 i MDSAP;
  • Regionalne propise, uključujući EU direktive i propise za medicinske uređaje i uređaje za dijagnostiku in vitro;
  • Lokalne propise, kao što su oni u Hong Kong, Kina, Japanu (JPAL) i Tajvan, Kina (ROC).

Naš program sertifikacije obuhvata:

  • Obuku o propisima; 
  • Provere vaših procesa i sistema u skladu sa zahtevima primenljivih standarda i propisa;
  • Izdavanje sertifikata po završetku uspešnog procesa sertifikacije.

Usmereni smo da vam pomognemo da dobijete sertifikaciju tako da vaši proizvodi ne budu zadržani zbog zakonskih problema pre iznošenja na tržište i obezbeđujući visok nivo bezbednosti po pacijente i zdravstvene radnike. Sa međunarodnomj mrežom specijalista i svetskom reputacijom za stručnost i prvoklasno pružanje usluga, SGS je jedinstveno opremljen da vam pomogne sa uslovima za zakonsku sertifikaciju MD i IVD.