Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Nadzor životne sredine u farmaceutskoj proizvodnji od strane SGS-a - potvrdite da u proizvodnim procesima nema zagađivanja koristeći ključnu validaciju čistih soba, ispitivanjem opreme, uslugama mikrobiološkog nadzora i nadzorom farmaceutskog procesa.

Potvrda da su svi aspekti vašeg farmaceutskog proizvodnog procesa bez zagađenja od ključnog je značaja za ispunjavanje zakonskih obaveza i bezbedno plasiranje proizvoda na tržište. Naše usluge nadzora životne sredine u farmaceutskoj proizvodnji pomažu vam da potvrdite da ne postoji nikakvo zagađenje, počevši od vaših čistih soba i medijuma procesa, kao što su vazduh i gas, pa sve do opreme.

Mi vam nudimo prilagođene programe za kontrolu higijene koji odgovaraju na vaše potrebe. Takođe sprovodimo i ispitivanja za odobrenje postavljanja čiste sobe u proizvodnom postrojenju i važne rutinske kontrole održivog i neodrživog zagađenja vaših proizvodnih postrojenja i opreme.

Naše usluge obuhvataju:

  • validaciju čiste sobe,
  • kontrolu i analizu gasa kako bi se dokazalo da su postignuti regulatorni standardi,
  • monografsko testiranje vode prema Američkoj farmakopeji (USP), Evropskoj farmakopeji (EP) i Japanskoj farmakopeji (JP),
  • mikrobiološko testiranje životne sredine.

Kao vodeća svetska kompanija u domenu usluga nadzora životne sredine u farmaceutskoj proizvodnji, nudimo vam iskustvo, stručnost i sredstva bez premca.

Obratite nam se još danas i zajedno ćemo razmotriti kako vam naše usluge nadzora životne sredine mogu biti od pomoći.