Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pružajući široku podršku za poslovanje u celoj proizvodnji i lancima snabdevanja, od dizajna proizvoda do otpremanja gotovih proizvoda, usluge SGS-a za električne i elektronske uređaje obuhvataju usluge ispitivanja i sertifikacije najvišeg standarda za vaše medicinske uređaje.

Naše usluge, koje isporučuju stručnjaci svetske klase, mogu da vam pomognu da postavite kriterijume osnovne konstrukcije na početku životnog ciklusa proizvoda i istaknete standarde koje zahtevaju propisi na različitim tržištima, tako da proizvodnju pokreće kvalitet i bezbednost.

Mi takođe imamo široku paletu testova i procena procesa da bi vam pomogli da dobijete relevantni sertifikat i pokažete korisnicima da je vaš proizvod ispunio regulatorne standarde.

Naše usluge su osnova za međunarodnu mrežu stručnjaka za električne i elektronske proizvode i lokalno akreditovane laboratorije, i poseduju dobru reputaciju u pogledu inovacija i visokog standarda usluga koje pružaju.

Naše usluge ispitivanja i sertifikacije su dovoljno fleksibilne da mogu da ispune potrebe različtitih delatnosti, od potrošačke robe do prirodnih nauka, a naši konsultanti će kreirati programe koji su prilagođeni tako da ispunjavaju određene potrebe.

Sa više od decenije iskustva u pomaganju klijentima da postanu konkurentni sa svojim medicinskim uređajima, nema boljeg partnera od SGS-a za potrebe vaših električnih i elektronskih uređaja.