Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

U SGS-u razumemo da, kada mušterije kupuju proizvode kao što su kozmetika ili dijetalni dodaci, oni kupuju više od samog proizvoda.

Svaka kupovina nosi obećanje dobrobiti za ljudski organizam. Mi možemo da pomognemo u pružanju čvrstih podataka za pokazivanje dugoročnih prednosti vaših proizvoda za telo putem kvaliteta studija o živim sistemima naših lokalnih i međunarodnih multicentara.

Uz pomoć mreže lokalnih stručnjaka iz sedam kancelarija za upravljanje kliničkim ispitivanjima širom Evrope i severa Amerike, kao i dve kliničke farmakološke jedinice u Belgiji i Francuskoj, mi u SGS-u smo posebno situirani za kreiranje programa testova koji ne samo što procenjuju vaše proizvode prema vašim ličnim kriterijumima, već i prema regulatornim zahtevima, na međunarodnom i na lokalnom nivou.

U SGS-u možemo da iskoristimo svoju stručnost i kapacitete za razvoj lekova kako bismo ocenili uticaj nefarmaceutskih proizvoda na ljude, na primer: njihov uspeh u sprečavanju hroničnih oboljenja, kao što su gojaznost, kardiovaskularna oboljenja i dijabetes.

Naše usluge obuhvataju:

  • kvalitet studija o živim sistemima lokalnih i međunarodnih multicentara (dugoročni): ambulantnu ili dugoročnu hospitalizaciju;
  • upravljanje podacima/biostatistiku;
  • farmakovigilancu: globalno rukovođenje, uključujući izveštavanje elektronskim putem Eudravigilance u EU; 
  • pisanje medicinskih izveštaja.

Ne postoji pristup ‘jedne veličine za sve’ za testiranje dugoročnog uticaja proizvoda na organizam. Zato su naši programi bazirani na vašim posebnim potrebama.

Naši savetodavci će biti u mogućnosti da savetuju o onim testovima koji odgovaraju vašem proizvodu. Međutim, svi naši testovi se mogu izvesti na raznim mestima, čak i na međunarodnom nivou i tokom produženog perioda. Na ovaj način možete da steknete bolje razumevanje vašeg proizvoda i tačne podatake, što pomaže u reklamiranju vašeg proizvoda kada dođe na tržište.